marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio: sarut pasional cu Joanna Lumley, 66 de ani, pe platourile de la Wolf Of Wall Street in New York

Leonardo Dicaprio a aratat ca nu este atras doar de fotomodele si actrite tinere. Actorul in varsta de 38 de ani a aparut intr-o ipostaza fierbinte la filmarile noului film regizat de Martin Scorsese - Wolf Of Wall Street.

Leonardo DiCaprio: sarut pasional cu Joanna Lumley, 66 de ani, pe platourile de la Wolf Of Wall Street in New York


Leo DiCaprio a fost surprins de fotografi in timp ce o saruta pasional pe actrita britanica Joanna Lumley (66 de ani) care a fost printre alte si Bond Girl in  filmul On Her Majesty’s Secret Service. Actrita cunoscuta pentru rolul dintr-un longeviv serial britanic Absolutely Fabulous va juca in noua drama regizata de Scorsese rolul unei femei pe nume Patricia.


Leonardo DiCaprio alaturi de mentorul sau, Martin Scorsese, de 8 ori nominalizat la Oscar, si-au reunit fortele pentru acest film bazat pe best-seller-ul cu acelasi titlu scris de Jordan Belfort, in 1990, in care este urmarit destinul unui tanar, din anii '80 - cand devine milionar, pana in anii '90 - cand cariera lui este zdruncinata si ajunge sa fie condamnat la inchisoare.


DiCaprio a intrat astfel in pielea lui Belfort, un broker din Long Island ce pierde totul si este aruncat la inchisoare pentru aproape doi ani deoarece a participat intr-o serie lunga de fraude ale anilor ’90, legate de coruptia generalizata de pe Wall Street si din intreaga lume bancara de la acea vreme.Din distributia filmului mai fac parte Jonah Hill, Jean Dujardin, Kyle Chandler, Margot Robbie, Jon Bernthal, Rob Reiner, Jon Favreau si Matthew McConaughey.



Poreclit “Lupul de pe Wall Street” si “Regele”, genialul Jordan Belfort a devenit milionar inainte de a implini 26 de ani, dar viata plina de excese, lacomia fara limite si setea de putere l-au determinat sa se intinda mai mult decat ii era plapuma si sa se implice in afaceri ilegale, trimitandu-l in spatele gratiilor intr-o inchisoare federala, sub acuzatia de frauda si spalare de bani.


DiCaprio va avea parte de cateva momente fara perdea in filmul ce contine si scene explicite de sex. Sotiile sale in The Wolf Of Wall Street  vor fi Denise, jucata de Cristin Milioti (26 ani) coafeza cu origini italiene, care s-a ales cu inima franta de pe urma repetatelor tradari si infidelitati ale partenerului ei si  Naomi, jucata de Margot Robbie, o actrita australiana, de 22  de ani, un fost model care aparea in reclamele la bere.

 

 

 

Sursa foto: Hetty/ Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies