marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio va filma scene explicite de sex in noul sau film, Wolf of Wall Street. Martin Scorsese promite un film dur si realist despre lumea murdara a brokerilor din New York

Fanele lui Leonardo DiCaprio au un motiv in plus sa astepte cu sufletul la gura urmatorul film al starului, Wolf of the Wall Street, regizat de Martin Scorsese. Actorul va filma scene explicite de sex si va aparea gol complet.

Leonardo DiCaprio va filma scene explicite de sex in noul sau film, Wolf of Wall Street. Martin Scorsese promite un film dur si realist despre lumea murdara a brokerilor din New York

Dupa ce Shia LaBeouf a maturisit ca va avea de filmat scene explicite de sex in filmul sau Nymphomaniac, Leonardo DiCaprio este urmatorul actor care va avea filmari cu peripetii.

 

Conform celor de la Huffington Post, actorul de 36 de ani va avea cel putin o scena fierbinte in noul sau film, Wolf of Wall Street. "Vor fi cateva secvente explicite in care va aparea gol si o scena de sex in care vor fi patru barbati si doua femei" a spus o sursa apropiata actorului pentru Huffington Post. Actorul a marturisit in urma anul trecut,  ca nu se teme de scene in care trebuie sa apara gol.

 

Acesta se referea la scene de sex dintre el si Kate Winslet in Revolutionary Road, care a fost regizat de Sam Mendes, pe atunci sotul lui Winslet: "Este ciudat sa filmezi o scena de sex cu o femeie in timp ce sotul ei e in fata ta si filmeaza. Dar eu nu ma simt deloc stanjenit. Kate se simtea putin ciudat, insa nici eu nici Sam nu ne simteam asa. Ei i s-a parut ciudat ca amandoi suntem ok" a povesti in Esquire actorul.
 

Mai mult, Scorsese vrea sa filmeze cat mai realizat scene de consum de cocaina, pentru portretizarea cat mai veriridica a personajelor: "Scorsese vrea sa faca un film cat mai realist si le-a spus deja actorilor ca vor trebuie sa se obisnuiasca cu inhalat laxative pentru bebelusi pentru scenele de consum de droguri din film.
 

Insa Wolf of Wall Street este o drama impresionanta, despre un caz de frauda  care a zguduit America in anii '90.

 

Regizorul Martin Scorsese are planuri marete cu drama biografica “The Wolf of Wall Street“, o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, recentul laureat al statuetei Oscar Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau.


Terence Winter, producatorul serialelor de mare succes The Sopranos si Boardwalk Empire este cel care semneaza scenariul. Pelicula are un buget de 85 de milioane de dolari, este produsa de DiCaprio si Scorsese si va fi narata in introducere de Gene Hackman.


Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.

 

 

 

Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.


Jonah Hill il va portretiza pe Danny Porush, un vanzator de mobila convins de Jordan Belfort sa se aventureze in universul riscant al brokerajului. Kyle Chandler, starul serialului “Friday Night Lights”, ii va da viata agentului FBI Coleman, cel care a construit cazul impotriva lui Jordan Belfort si a facut tot ceea ce i-a stat in puteri pentru a-l aduce pe acesta in fata instantei de judecata. Jean Dujardin va intra in pielea lui Jean-Jacques Handali, un bancher elvetian curtenitor, care a fost implicat in afaceri ilegale cu firma lui Belfort si a spalat bani pentru acesta.

 

Leonardo DiCaprio si Jonah Hill (28 de ani) s-au pregatit pentru rolurile lor observand bancheri adevarati, la locul lor de munca. Cei doi au stat cateva zile intregi într-o banca din Manhattan (Bank of America Merrill Lynch), alaturi de angajati.

DiCaprio a stat la etajul unde se fac tranzactii cu actiuni, iar Hill l-a urmarit indeaproape pe un angajat la departamentul vanzari. Filmul se va lansa in 2013. Ultima data cand Scorsese a lucrat alaturi de DiCaprio a fost la productia Shutter Island.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies