marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si Tom Hanks fac un film biografic despre Mihail Gorbaciov

Leonardo DiCaprio si Tom Hanks isi unesc fortele pentru a produce un film despre fostul lider din Uniunea Sovietica, Mihail Gorbaciov, scriu cei de la  Empire.

Leonardo DiCaprio si Tom Hanks fac un film biografic despre Mihail Gorbaciov


Cele doua staruri se vor implica prin intermediul propriilor case de productie,  Appian Way si Playtone, iar filmul va fi realizat de HBO. Pelicula  va urmari perioada in care Gorbaciov a fost presedintele URSS, momente cruciale din Razboiul Rece si dizolvarea blocului comunist din Ununiea Sovietica. Scenariul va fi scris de John Shiban, producatorul unor seriale populare ca X-Files, Breaking Bad sau recentul Hell on Wheels.

Fostul presedinte Mihail Gorbaciov este incantat de proiect si s-a oferit sa fie consultant. DiCaprio si Gorbaciov au o relatie foarte buna, dupa ce starul l-a cunoscut in urma cu cativa ani, in timp ce promova documentarul The 11th Hour, despre protectia mediului.


Insa, acesta nu este singurul film despre viata fostului presedinte URSS.  Pe marile ecrane se pregaeste un alt proiect, "Reykjavik" si va fi regizat de Mike Newell.Filmul se va concentra asupra celebrei intalniri dintre cei doi lideri politici din capitala Islandei, care a semnalat incheierea Razboiului Rece in 1986, informeaza bbc.co.uk. Rolul lui Gorbaciov va fi interpretat de Christoph Waltz, premiat cu al doilea Oscar din cariera in acest an, pentru Django Unchained.

Filmarile vor debuta in luna martie. Potrivit publicatiei specializate The Hollywood Reporter, in acest film va juca si Michael Douglas, care va interpreta rolul fostului presedinte american Ronald Reagan.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies