marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio va fi primul criminal in serie din istoria Americii: actorul pregateste al saselea film alaturi de regizorul Martin Scorsese. Afla tot despre "The Devil in The White City"

Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese mai fac un film impreuna. Cei doi cineasti se vor reuni pentru un nou proiect, "The Devil in The White City", adaptarea romanului scris de Erik Larson, despre primul criminal in serie din America.

Leonardo DiCaprio va fi primul criminal in serie din istoria Americii: actorul pregateste al saselea film alaturi de regizorul Martin Scorsese. Afla tot despre The Devil in The White City

Leonardo DiCaprio il va interpreta pe H.H. Holmes. care a omorat un numar necunoscut de victime - intre 27 si 100 - la Expozitia din Chicago, din 1893. Astfel, DiCaprio mai face un pas inainte in cariera cu acest rol, care se diferentiaza de toate cele de pana acum si care il va solicita foarte mult. Presa straina se gandeste daca nu cumva acesta ar putea fi rolul care sa ii aduca in sfarsit, mult ravnitul Oscar. De altfel, actorul se straduieste de cativa ani sa realizeze acest proiect, dar iata, ca in sfarsit, a primit unda verde.

 

 

Cei de la Deadline scriu ca studiourile Paramount au ajuns la o intelegere cu cei de la Lionsgate pentru a obtine drepturile asupra romanului “The Devil In The White City: Murder, Magic and Madness at the Fair That Changed America”, scris de Larson.

 

 

Asta ar inseamna ca acesta ar fi al saselea proiect impreuna pentru regizorul Martin Scorsese si actorul Leonardo DiCaprio. De la "Gangs of New York" si pana la "The Wolf of Wall Street", toate colaborarile lor au fost intens apreciate si aclamate de critici si public.

 

Subiectul filmului va urmari crimele ingrozitoare facute de Holmes, considerat un Jack Spintecatorul al Americii. Acesta ucidea in special fete tinere din centrul orasului Chicago, iar cele mai multe victime le-a facut in timpul Expozitiei Mondiale din 1893. Multi l-au comparat pe Holmes cu Hannibal Lecter, pentru modul brutal in care isi mutila victimele.

 

Proiectul nu are inca data de lansare, dar de scenariul se va ocupa Billy Ray ("Captain Phillips).


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies