marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul pe care l-a visat timp de 20 de ani: Leonardo DiCaprio va juca un personaj cu 24 de personalitati in filmul The Crowded Room

Leonardo DiCaprio va juca, in sfarsit, rolul pe  care il asteapta de doua decenii.  Conform presei americane, actorul de 40 de ani a pus mana pe rolul vietii sale, care i-ar putea aduce si primul Oscar, in sfarsit.

Rolul pe care l-a visat timp de 20 de ani: Leonardo DiCaprio va juca un personaj cu 24 de personalitati in filmul The Crowded Room

 

Cei de la IndieWire noteaza ca Leonardo DiCaprio va juca rolul principal in filmul "The Crowded Room", pe care il vaneaza de multi ani. Mai mult, acesta va fi implicat si ca producator.  Desi sustinea ca vrea sa ia o pauza dupa rolul din Django Unchained, actorul din "The Wolf of Wall Street" nu renunta, ba chiar va aduce pe marile ecrane, in urmatoarea perioade, cateva dintre cele mai interesante proiecte din cariera.


"The Crowded Room" este inspirat dintr-un caz real si bazat pe romanul lui Daniel Keyes, "The Minds of Billy Milligan" . Filmul spune povestea lui Billy Milligan, primul barbat care a  folosit in instanta, ca proba de aparare, argumentul personalitatii multiple si a si castigat. Cartea a fost publicata in 1981 si include detalii despre procesul sau din Ohio, din 1970, cand a fost acuzat de jaf si violul a trei femei.

 

Milligan a fost acuzat de mai multe violuri dar avocatii sai au sustinut in instanta ca o parte dintre celelalte 24 de personalitati a comis aceste infractiuni, fara ca el sa stie. Milligan a fost achitat, dar a petrecut multi ani in spitale pentru bolnavi mintali.  Printe personalitatile multiple pe care Milligan sustinea ca le are se numarau un iuglosav comunist care a recunoscut jaful, Arthur, un englez intepat sau o lesbiana, vinovata de cele trei violuri.


Cazul lui Milligan a devenit celebru dupa acest proces, iar, in 2014, dupa scurt timp de la moartea sa, publicatia The Dispatch a publicat un material despre cazul lui,  care a ajutat la propulsarea acestei dereglari psihice ca unealta pentru avocatii apararii.


Hollywood Reporter sustine ca acesta este rolul pe care DiCaprio l-a asteptat 20 de ani si, cu putin noroc, i-ar putea aduce primul Oscar din cariera.  Din 1997, starul incearca din rasputeri sa aduca acest film pe marile ecrane, care a starnit interesul a mai multor regizori celebri ca James Cameron, David Fincher sau Joel Schumacher.


Filmul va fi produs de compania lui DiCaprio si New Regency, iar scenaristi vor fi Jason Smilov si Todd Katzberg. Proiectul nu are inca regizor, urmand sa fie anuntat. Filmul va intra in productie dupa ce DICaprio incheie filmarile la "The Revenant", actualul sau proiect si prima colaborare cu regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu, premiat cu Oscar in acest an


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies