marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio si un caz de frauda care a zguduit Bursa americana in anii '90. Primele imagini de la filmarile dramei The Wolf of Wall Street

Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au inceput filmarile la drama inspirata din fapte reale, The Wolf of Wall Street. Primele imagini de pe platourile de filmare la fel ca si distributia de cinci stele au atras atentia cinefililor.

Leonardo DiCaprio si un caz de frauda care a zguduit Bursa americana in anii 90. Primele imagini de la filmarile dramei The Wolf of Wall Street


Leonardo DiCaprio (37 de ani) a atras toate privile pe platourile de filmare din New York. Regizorul Martin Scorsese are planuri marete cu drama biografica “The Wolf of Wall Street“, o adaptare a cartii de memorii omonime a autorului Jordan Belfort. Distributia stralucitoare ii cuprinde pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Kyle Chandler, recentul laureat al statuetei Oscar Jean Dujardin, Matthew McConaughey, Jon Favreau.


Terence Winter, producatorul serialelor de mare succes The Sopranos si Boardwalk Empire este cel care semneaza scenariul. Pelicula are un buget de 85 de milioane de dolari, este produsa de DiCaprio si Scorsese si va fi narata in introducere de Gene Hackman.


Interpretat de DiCaprio, Belfort a fost unul dintre cei mai puternici oameni de pe Wall Street in timpul anilor ‘90, creand si conducand firma de Brokeraj Stratton Oakmont – probabil compania din care s-a inspirat filmul “Boiler Room”. A castigat milioane de dolari pe luna, se droga cu cocaina, frecventa zeci de prostituate, pe langa casatoria cu minunata doamna Belfort (interpretata de Margot Robbie), ale carei farmece si crize de isterie le mentioneaza foarte des in carte.


Arestat si condamnat de catre FBI sub acuzatii de spalare de bani si evaziune fiscala, Belfort a scris “The Wolf Of Wall Street” – rememorarea unei serii aparent infinite de evenimente din perioada de glorie, unde se intalnesc abuzul de droguri, vizitele in Elvetia pentru spalarea banilor, scene fierbinti cu prostituate si alte imprejurari cauzate de consumul de narcotice.


Jonah Hill il va portretiza pe Danny Porush, un vanzator de mobila convins de Jordan Belfort sa se aventureze in universul riscant al brokerajului. Kyle Chandler, starul serialului “Friday Night Lights”, ii va da viata agentului FBI Coleman, cel care a construit cazul impotriva lui Jordan Belfort si a facut tot ceea ce i-a stat in puteri pentru a-l aduce pe acesta in fata instantei de judecata.Jean Dujardin va intra in pielea lui Jean-Jacques Handali, un bancher elvetian curtenitor, care a fost implicat in afaceri ilegale cu firma lui Belfort si a spalat bani pentru acesta.


 

Leonardo DiCaprio si Jonah Hill (28 de ani) s-au pregatit pentru rolurile lor observand bancheri adevarati, la locul lor de munca. Cei doi au stat cateva zile intregi într-o banca din Manhattan (Bank of America Merrill Lynch), alaturi de angajati.

DiCaprio a stat la etajul unde se fac tranzactii cu actiuni, iar Hill l-a urmarit indeaproape pe un angajat la departamentul vanzari. Filmul se va lansa in 2013. Ultima data cand Scorsese a lucrat alaturi de DiCaprio a fost la productia Shutter Island.

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies