marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Life of Pi: filmul pe care il iubesc starurile de la Hollywood, ce spun Russell Crowe si Anne Hathaway despre Viata lui Pi, filmul care a facut 500 de milioane de $

Life of Pi, drama fantasy regizata de Ang Lee a facut 500 de milioane de dolari la nivel global, mare parte din incasari fiind din piata internationala, de unde a strans 400 de milioane de dolari. Viata lui Pi a depasit asteptarile tuturor, iar povestea impresionanta a tanarului indian naufragiat in Oceanul Pacific, impreuna cu un tigru bengalez, a cucerit inimile cinefililor, dar si pe ale starurilor de la Hollywood.

Life of Pi: filmul pe care il iubesc starurile de la Hollywood, ce spun Russell Crowe si Anne Hathaway despre Viata lui Pi, filmul care a facut 500 de milioane de $

Life of Pi pare sa fie filmul pe care il iubesc cel mai mult starurile de la Hollywood. Pelicula cu 11 nominalizari la premiile Oscar 2013, al doilea film dupa Lincoln de Spielberg, care conduce cursa cu 12 nominalizari, le-a intrat la suflet numelor mari de la Hollywood.

 

Russell Crowe, Anne Hathaway, Ellen Paige sau Jason Alexander sunt doar cativa actori  care si-au impartasit online gandurile dupa ce au vazut Life of Pi. Producatorii au postat aceste mesaje pe pagina oficiala de Facebook a filmului Life of Pi.

 

"Nu-mi pot reveni dupa Life of Pi. Probabil cel mai frumos film pe care l-am vazut in ultimul deceniu. Ma duc din nou. Ia cu tine pe cineva drag si du-te sa-l vezi" a fost mesajul postat pe Twitter de Jason Alexander, cunoscut din rolul lui George in serialul Seinfeld.
 

"Life of cry, scuze, Life of Pi. Pi m-a ravasit. Uimitor" a scris Ellen Page pe Twitter. Anne Hathaway, care face un rol cutremurator in Les Miserables, le-a spus celor de Wall-Street Journal ca "Life of Pi este unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile". Mesajul a fost postat pe contul de Twitter al celor de la Wall-Street Journal.


Nici Russell Crowe nu s-a abtinut sa nu isi spuna parerea despre filmul lui Ang Lee: "Life of Pi este uimitor. Un film atat de frumos..." a scris actorul din Gladiatorul pe Twitter.

 


Inainte de premiera, multi cinefili s-au intrebat daca Ang Lee este capabil sa ecranizeze povestea scrisa de Yann Martel, ce parea imposibil de filmat. Regizorul asiatic nu doar ca a demonstrat ca se poate, dar a creat o capodopera, atat vizuala cat si narativa, pe care fanii deja o numesc un film clasic. Life of Pi a intrat deja in Top 250 IMDb si are un scor de 88% pe Rotten Tomatoes.


Povestea lui Pi (Suraj Sharma), baiatul care ajunge naufragiat pe apa in mijlocul Oceanului, intr-o barca cu un tigru bengalez pe nume Richard Parker este o meditatie despre prietenie, religie, puterea indidividului de a supravietui si pretuirea vietii. Insa, "odiseea lui Pi" este prezentata cu totul inedit, in format 3D si cadre care iti taie respiratia, la fel cum o facea Avatar in 2009.

 

 

 

James Cameron, singur regizor din lume cu doua filme in topul celor mai de succes productii din istorie Avatar (2009) si Titanic (1997) s-a inchinat in fata peliculei facute de Ang Lee. Cameron Pace Group, una din companiile detinute de James Cameron l-a ajutat cu echipament si informatii tehnice pe Ang Lee sa realizeze acest film. Regizorul a laudat creatia lui Ang Lee, in urma cu cateva luni intr-un interviu acordat celor de L.A. Times.

 


"Life of Pi rupe paradigma potrivit careia 3D-ul trebuie sa fie destinat unui anumit tip de film, urias, un spectacol de fantezie sau un blockbuster cu super eroi. Filmul Life of Pi este minunat din punct de vedere vizual, e inventiv si te solicita in moduri de care nu esti constient" a declarat James Cameron.

 



Modifică setările cookies