marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lily James, in centrul unor controverse dupa premiera filmului Cinderella: i-a fost modificata in Photoshop talia in posterul oficial? Ce dieta drastica a tinut pentru a fi perfecta in celebra rochie 

Lily James estea noua vedeta de care Hollywood-ul s-a indragostit. Noua Cenusareasa a atras atentia la evenimentele de promovare a filmului cu talie ei exagerat de subtire. 

Lily James, in centrul unor controverse dupa premiera filmului Cinderella: i-a fost modificata in Photoshop talia in posterul oficial? Ce dieta drastica a tinut pentru a fi perfecta in celebra rochie

Lily James este cea care ii va da viata Cenusaresei in filmul live action "Cinderella" al celor de la Disney, care se lanseaza in Romania incepand cu 13 martie. Frumoasa actrita a devenit centrul atentiei pentru presa si papparazzi, iar tabloidele n-au trecut cu vederea silueta actritei.

 

Dupa o serie de evenimente in care a purtat rochii vaporoase, dar extrem de stramte in jurul taliei, fanii si presa tabloida au speculat ca actrita a slabit prea mult pentru acest rol si ca ar trebui sa renunte la silueta nesanatoasa.

 

Multi au criticat si ca posterele filmului sunt retusate in Photoshop, insa vedeta a explicat ca asa este corpul ei natural, dar a recunoscut ca a urmat o dieta stricta pentru a incapea in celebra rochie, creata cu 10.000 de cristale Swarovski si peste 400 de m de material.

 

 

"Atunci cand purtam rochia si imi puneam corsetul, lucram o zi intreaga fara pauza. Mancam ce apucam, dar nu puteam sa mananc prea greu cu corsetul pe mine. Nu e ok pentru digestie si apoi nici nu ma mai simteam confortabil in rochie. Asa ca am trecut pe dieta bazata in mare parte pe mancare lichida, supe" a povestit actrita.

 

 

Ea a comentat si speculatiile din presa despre talia ei "modificata in Photoshop". "In mod natural, talia mea este foarte subtire. Plus ca acel corset, impreuna cu rochia creeaza un efect disproportionat si de aceea talia mea pare atat de mica".

 

La o distanta de 65 de ani de la premiera animatiei de exceptie realizate de Studiourile Disney, „Cenusareasa” readuce pe marele ecran personajele indragite dintr-un basm nemuritor care a incantat generatii intregi, fara a aduce insa schimbari radicale povesti bine-cunoscute.

 

 

Sa aduci personaje de basm ca cele din Cenusareasa in cinematografe, pe o piata volatila, a fost o adevarata provocare, dar producatorii nu au dorit sa aduca schimbari substantiale basmului. Ca orice produs clasic, Cenusareasa are un public loial care adora povestea si este familiarizat cu momentele clasice Disney. 

 

 

 

In primul rand, producatorii au trebuit sa gaseasca actrita perfecta pentru rolul Ellei, cineva care radiaza bunatate si inocenta si care putea sa convinga audienta sa treaca peste frumusetea ei si sa se concentreze pe poveste. Lily James, cunoscuta pentru rolul lui Lady Rose din „Downton Abbey”, a primit rolul. „A fost foarte greu sa gasim o actrita care sa fie amuzanta si desteapta, sa stie sa-si ia apararea, dar sa nu fie rautacioasa, sa fie frumoasa atat fizic cat si sufleteste, iar Lily James este perfecta pentru acest rol. Ajungi sa tii cu Cenusareasa in timpul filmului si asta conteaza, trebuie sa-ti placa de ea”, spune regizorul Kenneth Branagh. „Lily James este Cenusareasa. Este buna, este interesata de persoanele linistite din camera. Are o inima mare, este frumoasa si nu iti da impresia ca este un personaj din desenele animate”, adauga producatoarea Allison Shearmur.

 

Echipa si-a dorit o Cenusareasa credibila, dar care sa pastreze spiritul personajului care a incantat generatii intregi. Insa cine a fost ales sa joace rolul Printului? Richard Madden a raspuns cu entuziasm. Actorul cunoscut pentru rolul lui Robb Stark din serialul  „Urzeala Tronurilor” a fost incantat cand a aflat ca joaca rolul Printului si ca va putea oferi profunzime personajului sau.

 

 

Rolul Mamei vitrege a fost o provocare la care a raspuns Cate Blanchett. Actrita care a fost nominalizata cinci ori la Premiile Oscar, castigand statueta de aur de doua ori, a adus eleganta si elemente noi personajului care ii face zile fripte Cenusaresei. „Am dorit ca publicul sa vada ca acest personaj are o motivatie. „Ea doreste sa le asigure fiicelor ei siguranta materiala, iar pentru acest lucru nu se fereste sa calce peste cadavre”, afirma Branagh. „Ce este impresionat la Cate este atunci cand personajul sau te face sa realizezi ca toata viata a purtat povara unor visuri nerealizate”, completeaza producatoarea Allison Shearmur.

 

Helena Bonham Carter este excentrica Zana Buna. Actrita cunoscuta pentru rolurile precum cele din „Harry Potter” sau „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street” nu este straina de rolurile neconventionale, iar aceste personaje ii dau libertatea de a le analiza si a descoperi detalii despre ele. „A fost o ocazie unica de a reinventa un personaj, pentru ca exista o imagine consistenta a Zanei Bune ", spune Bonham Carter. „A fost distractiv sa ma gandesc cum ajunge acolo unde este ea. Trebuie sa fiu asemeni unui creator, pentru ca ajut pe Cenusareasa sa se pregateasca pentru bal, ii fac rochia, ii creez pantofii...” se amuza actrita.

 

 

Regizat de actorul nominalizat la Oscar Kenneth Branagh („Thor,” „Hamlet”) si cu o distributie printre care se numara Cate Blanchett (detinatoare a doua premii Oscar), Lily James („Downton Abbey”), Richard Madden („Game of Thrones”) si actrita Helena Bonham Carter, de asemenea nominalizaza la Oscar, filmul „Cenusareasa” este produs de Simon Kinberg („X-Men: Days of Future Past,” „Elysium”), Allison Shearmur („The Hunger Games: Mockingjay, Part 1”) si David Barron („Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1”), cu Tim Lewis („Edge of Tomorrow”) ca producator executiv. Scenariul este semnat de Chris Weitz („About a Boy,” „The Golden Compass”).

 

 

Filmul „Cenusareasa / Cinderella” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 13 martie 2015, fiind proiectat atat in varianta subtitrata, cat si in cea dublata. 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies