marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lindsay Lohan, arestata din nou dupa ce a fost implicata intr-un accident

Cu cateva saptamani inainte de premiera filmului Liz & Dick care a adus-o din nou in atentia iubitorilor de film, Lindsay Lohan a calcat din nou stramb. Vedeta a fost arestata dupa ce a fost din nou implicata intr-un accident rutier, scrie mtv.com.

Lindsay Lohan, arestata din nou dupa ce a fost implicata intr-un accident

Surse din cadrul Politei din New York relateaza ca actrita isi parca masina la ora 2 dimineata in apropiere de hotelul Dream cand a lovit un barbat de 30 de ani la genunchi. Actrita a fost arestata pentru ca a parasit locul accidentului. Lindsay Lohan a fost eliberata fara sa fie nevoita sa plateasca o cautiune, iar persoana pe care a lovit-o a ajuns la spital dar nu ar avea rani vizibile.


Actrita in varsta de 26 de ani a fost condamnata in repetate randuri la inchisoare pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate si pentru posesie de stupefiante. In luna august actrita a terminat filmarile la Liz&Dickie", in care o portretizeaza pe celebra Elizabeth Taylor. Filmul a fost turnat in 20 de zile, timp in care actrita a muncit intens, uneori si 16 ore pe zi. Pelicula va avea premiera pe TV in SUA in luna noiembrie.


Lindsay Lohan a devenit celebra in 1998, in care a jucat rolul celor doua gemene roscate si pistruiata in "The Parent Trap".


De atunci, au urmat suisuri si coborasuri in cariera actritei, care s-a transformat intr-una dintre cele mai dorite femei, a aparut pe coperta Playboy si s-a imprietenit cu cele "mai rele" fete de la Hollywood.  Tabloidele n-au fost deloc blande cu ea si n-au ratat nici o ocazia de a o ironiza, spunand ca la cei 26 de ani, Lindsay Lohan  a ajuns sa arate mai batrana cu 30 de ani, fapt datorat stilului de viata haotic, consumului de droguri si alcool.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies