marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Londra s-a transformat in nava Enterprise la premiera Star Trek Into Darkness, vezi cat de bun e noul film din serie

Londra a fost pentru o seara nava Enterprise la premiera de gala a filmului Star Trek Into Darkness. Starurile filmului au pasit pe covorul rosu iar in spate erau montate decoruri uriase care aminteau de celebra nava a capitanului Kirk. Creatorii filmului au toate motivele de bucurie, dupa ce primele recenzii sunt pozitive si pline de laude.

Londra s-a transformat in nava Enterprise la premiera Star Trek Into Darkness, vezi cat de bun e noul film din serie

Capitanul Kirk (Chris Pine) si echipajul sau au aterizat saptamana aceasta in Londra, in Leicester Square, unde a avut loc premiera de gala a noului film Star Trek. Covorul rosu a fost plin ochi cu vedete si starurile filmului.

Zoe Saldana, care o joaca pe Ushura, a impresionat cu o rochie asimetrica, dar care i-a creat neplaceri, dupa ce era sa calce pe ea. Colegii ei au fost niste adevarati gentlemani si au ajutat-o sa impiedice un dezastru vestimentar sub ochii tuturor.

 

 

 

 

 

 

Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Bendict Cumberbatch, Alice Eve, Karl Urban, Simon Pegg si regizorul J.J. Abrams au venit toti la premiera, spre bucuria fanilor care au ocupat toata Piata Leicester pentru a-si vedea idolii.

Filmul ajunge si in Romania pe 17 mai, iar fanii seriei sunt extrem de incantat sa vada noile aventuri, mai ales ca primele recenzii sunt extrem de bune.

 

 

Total Film: "J.J. Abrams pastreaza vie aceasta franciza si o transforma in cea mai incitanta aventura din intreaga serie".

 

Digital Spy: "Noul film are toate elementele de care s-au indragostit fanii de Star Trej, este o aventura palpitanta, emotionanta si care poate atrage noi fani".

 

The Guardian: "Este o realizare exceptionala, un film care nu ii va dezamagi pe fani".

 

Times: "Noul Star Trek este de toate: comedie, actiune si intriga demna de Shakespeare."

 

ScreenCrush: "The Enterprise si tot echipajul sunt exceptionali. Insa, densitatea de personaje e prea mare, incat unele dintre ele se pierd".

 

Hit Fix: "Noul Star Trek este un adevarat blockbuster de vara, dar care ofera cea mai memorabila interpretare din ultima perioada."

 

 

Star Trek Into Darkness  este unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Cand echipajul navei Enterprise este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau. In distributia filmului ii regasim pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin.

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies