marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Lovitura de stanga" ajunge in Romania, in august. Jake Gyllenhaal s-a antrenat pentru acest rol in ringul de box de 2 ori pe zi, timp de 5 luni

Actorul Jake Gyllenhaal s-a ... "mutat" pentru o perioada in ringul de box, unde a avut antrenamente istovitoare.

Lovitura de stanga ajunge in Romania, in august. Jake Gyllenhaal s-a antrenat pentru acest rol in ringul de box de 2 ori pe zi, timp de 5 luni

Rezultatele se vad in noul sau film "Lovitura de stanga" ("Southpaw"), in care joaca rolul unui pugilist care este in pericol sa piarda definitiv custodia fetitei sale, dupa ce ramane vaduv. Pelicula a avut recent premiera la New York, iar Jake Gyllenhaal a aparut in fata jurnalistilor plin de energie.

 

Jake Gyllenhaal: "Rar se intampla sa vii la o premiera de film si sa simti o asa energie. Acest film este plin de energie, iar in seara aceasta poti sa simti asta. Este o atmosfera intensa."

 

 

In "Lovitura de stanga", Gyllenhaal il aduce la viata pe Billy Hope, un pugilist profesionist care isi da seama foarte tarziu ca si-a sacrificat familia de dragul carierei. Sotia lui, rol interpretat de Rachel McAdams, moare dupa ce este impuscata accidental, iar el trebuie sa lupte pentru a recastiga dreptul de a-si creste fetita, luata in grija de serviciile sociale.

 

Pentru acest rol, actorul in varsta de 35 de ani a trecut printr-un intens program de pregatire fizica. A mers la sala de doua ori in fiecare zi, timp de cinci luni. A primit indrumari de la instructori profesionisti de box si a urmarit o multime de meciuri. Dupa toate acestea, se simte el oare pregatit sa urce in ring?

 

 

Jake Gyllenhaal: "Depinde de cel pe care ar trebui sa il infrunt intr-un potential meci amical. Dar, cred ca as avea multe lucruri de aratat. Am trecut printr-un antrenament lung."

 

In film joaca si rapperul 50 Cent, iar Eminem s-a ocupat de coloana sonora si si-a facut aparitia neanuntat pe covorul rosu.

 

 

"Lovitura de stanga" ajunge in cinematografele din Romania in 14 august.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies