marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

(P) Lumea jocurilor de cazino, prezentă și în primul serial thriller românesc

Cel mai popular serial al acestui început de an este cu siguranță VLAD, lansat de PRO TV, o producție despre care se vorbește intens în media și mai ales în social media.
(P) Lumea jocurilor de cazino, prezentă și în primul serial thriller românesc
Vlad este o premieră de gen, în sensul că este primul serial thriller românesc. Se pare că producătorii au alocat un buget record pentru un serial românesc, dorind ca acțiunea să fie la cel mai înalt nivel, demn de filmele americane din această categorie. Doar câteva dintre cifre vorbesc de la sine: 2700 de ore de filmări, 10.000 de ținute schimbate de cei 140 de actori principali și secundari, peste 20.000 de kilometri străbătuți de echipă între locațiile de filmare din România și din străinătate.
 
Serialul Vlad îl prezintă în prim-plan pe Vlad Pop, noua identitate a unui tânăr condamnat la închisoare pe nedrept, pentru un jaf pe care nu l-a comis. Acesta se întoarce după patru ani, dornic de a aplica un plan amplu de răzbunare. Filmul este plin de acțiune și adrenalină, iar unele scene se petrec chiar în cazinouri (filmările au fost realizate în Grecia în special). Lumea jocurilor de cazino, tot mai cunoscută românilor, este așadar prezentă și în acest serial TV.
 
Interesant este că nu cu mult timp în urmă s-a lansat în țara noastră primul cazino online românesc, care poartă același nume cu cel al personajului principal din serial - Vlad. În România există destul de puține cazinouri autentice, așa cum sunt acestea prezentate în filme. Partea bună este că adrenalina și spiritul cazinourilor veritabile se regăsesc acum în mediul online, pe o piață reglementată a jocurilor de noroc la distanță. Destinații precum VladCazino Lucky Lady Charm sunt tot mai populare în rândul publicului adult, putând să fie accesate de oriunde, oricând, grație dispozitivelor performante (smartphone-uri și tablete) conectate la internet de mare viteză. Dacă locațiile offline sunt mai puțin accesibile publicului larg, cazinourile online se adresează oricăror persoane cu vârsta de cel puțin 18 ani, dornice să încerce acest tip de divertisment.
 
Serialul Vlad se folosește tocmai de aerul prestigios și oarecum misterios al lumii cazinourilor, dar și de controversele legate de acest mediu asociat adesea cu activități demne de filmele de acțiune. Poveștile legate de dependență, dezechilibre, bani mulți pierduți sau câștigați ușor la ruletă, poker sau sloturi sunt cele care atrag atentia, însă în realitate în cele mai multe cazuri este vorba despre divertisment echilibrat, care se consumă cu satisfacție maximă, în mod 100% legal și sigur.
 
Adrian Nartea este actorul principal din serialul Vlad, el jucând alaturi de Olimpia Melinte (Eliza Dragomir), Andrei Aradits (Ștefan Dragomir), Emilian Oprea (Leonard Cazacu) și Diana Sar (Roxana Stamate). Multe alte nume cunoscute publicului se regăsesc în acest serial în roluri secundare sau episodice. Pe internet, primul serial thriller românesc este în prim-plan în rândul publicului, la fel cum mediul cazino iese în evidență tot online din ce în ce mai mult în preferințele românilor în materie de divertisment, pe un segment în trecut mai ales asociat 

Galerie foto


Modifică setările cookies