marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Lupita Nyong'o, castigatoarea unui Oscar in 2014 si Scarlett Johansson vor juca in The Jungle Book: cum arata filmul celor de la Disney, regizat de omul care a creat franciza Iron Man

Anul acesta, se da o mare batalie intre doua proiecte ambitioase: cei de la Disney se pregatesc si ei sa aduca o versiunea a cartii "The Jungle Book", scrisa de Rudyard Kipling. Primele nume vehiculate pentru distributie sunt Lupita Nyong'o si Scarlett Johansson.

Lupita Nyong o, castigatoarea unui Oscar in 2014 si Scarlett Johansson vor juca in The Jungle Book: cum arata filmul celor de la Disney, regizat de omul care a creat franciza Iron Man

 

Jon Favreau, omul din spatele primelor doua filme Iron Man, se va ocupa de regia filmului produs de Disney, anunta Hollywood Reporter. Filmul va fi un hibrid intre live action si animtatie, iar acum se afla in negocieri pentru rolurile cheie Lupita Nyong'o, proaspat desemnata cea mai frumoasa persoana din lume si Scarlett Johnasson.
 

Ambele actrite au avut un an extraordinat: Lupita Nyong'o a castigat Oscarul pentru rol secundar in 12 Years a Slave, trofeu ce vine chiar de la primul sau rol in cinematografie. Actrita de origine mexicana si crescuta in Kenya a devenit rapid un simbol la Hollywood, impresionand atat cu talentul, cat si cu elenganta. Revista People a numit-o zilele trecute cea mai frumoasa femeie din lume.

 

 

 

Scarlett Johansson este una dintre cele mai ocupate actrite. Anul trecut a avut un rol special in Her, film nominalizat la Oscar, a jucat in science-fiction-ul Her si in aceasta primavara si-a reluat rolul supereroinei Black Widow in Captain America: The Winter Soldier.
 

In The Jungle Book, Nyong'o ar urma sa ofere vocea personajului Rakcha, lupoaica ce il adopta pe Mowgli. Acesta este primul ei rol de cand a luat Oscarul in 2014 pentru interpretarea exceptionala din 12 Years a Slave, unde a jucat-o pe sclava Patsey.

 

 

Scarlett Johansson negociaza pentru personajul Kaa, pitonul care mananca alte animale, dupa ce le hipnotizeaza. Kaa este al doilea erou negativ din carte, dupa Shere Khan, tigrul mancator de oameni, care va avea vocea lui Idris Elba.


Filmul celor de la Disney urmeaza sa fie lansat pe 9 octombrie 2015. Regia ii apartine lui Jon Favreau, cel care l-a adus pe Iron Man pe marile ecrane in 2008.

Acesta este al doilea film inspirat de celebrul roman pe care Hollywood-ul il pregateste in acest an. A doua versiune le apartine celor de la Warner Bros si va fi o viziune mult mai intunecata, ce marcheaza debutul regizoral al lui Andy Serkis, cel care a creat personaje simbol ca Gollum, Caesar in Rise of The Planet of The Apes sau King Kong.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies