marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Ma chinui sa imi pastrez silueta". Sofia Vergara dezvaluie cat de greu ii este sa ramana in forma la 42 de ani

Este recunoscuta ca una dintre femeile cu cele mai sexy forme de la Hollywood, dar, Sofia Vergara dezvaluie ca ii este din ce in ce mai greu sa isi pastreze silueta, odata cu inaintarea in varsta.

Ma chinui sa imi pastrez silueta . Sofia Vergara dezvaluie cat de greu ii este sa ramana in forma la 42 de ani

La 42 de ani, Sofia Vergara impresioneaza cu formele generoase si silueta voluptoasa, dar actrita columbiana a declarat ca incepe sa ii devina greu sa ramana in forma.

"Am o slabiciune pentru dulciuri si toata viata m-am zbatut cu asta, mai ales ca vreau sa imi pastrez silueta. Imbatranesc si devine mai greu" a declarat vedeta pentru Daily Mail. Aceasta a spus ca face mult sport si incearca sa compenseze atunci cand mananca gogosi cu exercitii, pilates si alte activitati sportive.

 

 


 

Cu toate astea, frumusetea ei nu trece neobservata si asta i-a adus si unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood langa ea. Actrita este logodita cu Joe Manganiello, cu care o relatie de un an. Sofia Vergara ramane considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, inclusa constant in topuri. Columbienii au numit-o acum cativa ani "viagra natural pentru barbati".
 

Recent, actrita a jucat in comedia "Hot Pursuit", alaturi de Reese Witherspoon, film care s-a lansat si in cinematografele din Romania.

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies