marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sofia Vergara, pe coperta Vanity Fair: cat de sexy a pozat vedeta si ce comedie pregateste alaturi de Reese Witherspoon

Sofia Vergara apare pe coperta noului numar al revistei Vanity Fair. Actrita din Modern Family arata un decolteu generos, intr-o rochie visinie si foarte sexy, demonstrand ca la 41 de ani ramane una dintre cele mai frumose femei din lume. Cei de la Variety o compara cu Sophia Loren, femeia care a schimbat standardele de frumusete la Hollywood.

Sofia Vergara, pe coperta Vanity Fair: cat de sexy a pozat vedeta si ce comedie pregateste alaturi de Reese Witherspoon

Sofia Vergara este considera una dintre cele mai sexy femei din lume, invidiata si dorita pentru formele voluptoase. Cu toate astea, actrita a dezvaluit ca si are anumite nemultumiri legate de corpul ei, in special de sani, ca orice femeie.


"Sanii mei sunt uriasi. Toata viata mea a fost un cosmar sa imi cumpar sutiene. Cand m-am mutat in Los Angeles, am gasit un loc unde faceau sutiene speciale pentru stripperite, de acolo imi cumparam." a dezvaluit onest Sofia Vergara. Desi barbatii s-au indragostit de ea pentru formele voluptoase, actrita a glumit zicand ca ar fi vrut sa aiba sanii mai mici. "Mi-ar fi placut sa am sani falsi, pentru ca nu mi-ar fi atarnat, ca acum".


Actrita a vorbit si despre criticile primite pentru stilul vestimentar, dar are o explicatie. "Citesc in presa ca sunt criticata ca aleg mereu acelasi tip de rochi, cu aceeasi forma. Dar le spun <<ce naiba vreti sa port>> In mod evident, exista un motiv pentru care fac asta".
 

Sofia Vergara a mai povestit pentru Vanity Fair cum a cautat-o Joe Manganiello si cum a inceput relatia cu actualul logodnic. "Chiar in ziua in care am trimis comunicatul oficial catre presa in care am anuntat ca m-am despartit de Nick Loeb, Joe l-a contactat pe colegul meu din Modern Family, Jesse Tyler Ferguson, sa-l roage sa imi spuna ca vrea numarul meu de telefon. Initial am zis nu, m-am gandit ca e prea atragator. Dar, dupa 2 zile in care Jesse a incercat sa ma convinga, am cedat si i-am dat numarul meu. Nu credeam ca va merge relatia, eu in New Orleans, el in Los Angeles...Am inceput sa vorbim mult la telefon si intr-o zi a venit pe neasteptate in New Orleans. Iar de atunci suntem inseparabili. Nu as schimba nimic la el decat faptul ca e cu 4 ani mai tanar decat mine". Sofia Vergara si Joe Manganiello s-au logodit in urma cu cateva luni, iar actrita a discutat si despre copii. "Baiatul meu are 23 de ani, ar fi ciudat sa ii fac un frate sau o sora acum. Dar, stiu ca Joe e tanar si isi doreste, asa ca nu se stie niciodata".

 

 

Sofia Vergara pregateste un nou film, Hot Pursuit, in care joaca alaturi de Reese Witherspoon. Comedia celor doua dive se va lansa in cinema, in SUA, incepand cu 8 mai. In film, Reese Witherspoonm joaca rolul unei politiste care trebuie sa protejeze vaduva unui traficant de droguri de criminali si politisti corupti. Regia ii apartine lui Anne Fletcher.
 

 

Reese Witherspoon a declarat pentru Vanity Fair: "N-am fost niciodata fascinata de o persoana cum sunt fascinata de Sofia Vergara".

 

 

 

Sursa foto: Getty/Vanity Fair


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies