marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mad Men: unul dintre cele mai apreciate seriale din istorie se va incheia definitiv in 2015, ce decizie au luat producatorii pentru ultimul sezon

In incercarea de a prelungi momentul in care vor trebui sa scoata ceva nou pe piata dupa ce serialele de succes Breaking Bad si Mad Man sunt aproape de final, producatorii de la AMC au hotarat ca sezonul final al serialului Mad Man sa fie impartit in doua parti.

Mad Men: unul dintre cele mai apreciate seriale din istorie se va incheia definitiv in 2015, ce decizie au luat producatorii pentru ultimul sezon

Astfel, creatorii serialului Mad Man au hotarat sa imparta ultimele 14 episoade pe perioada a 2 ani urmand ca in primavara anului 2014 sa apara primele 7 episoade, iar in primavara anului 2015 urmatoarele 7 ceea ce inseamna ca se va turna un episod in plus fata de cat era prevazut intrucat toate sezoanele anterioare avea un numar de 13 episoade.
 

Presedintele AMC Charlie Collier a facut anuntul impreuna cu Matthew Weiner marti, conform celor de la NewYorkDailyNews.com, declarand ca nu este primul caz in care ultimul sezon al unui serial este impartit in 2, Breaking Bad fiind in aceeasi situatie.

 

Ultimele episoade ale serialului Breaking Bad s-au bucurat de cea mai mare audienta inregistrata din existenta acestuia ceea ce inseamna ca este o miscare inteligenta de marketing de a tine publicul atent si in permanenta cu ochii pe marile ecrane: „o pauza mare nu e neaparat pe placul fanilor, dar cu siguranta le creste interesul”, a declarat Collier pentru NewYorkDailyNews.com.
 

Prelungirea lui Mad Man in 2015 poate fi salvarea temporara a celor de la AMC pana la crearea unei noi generatii de seriale care ar putea inlocui Breaking Bad.

 


 

Matt Weiner a declarat ca initial se gandea sa mai realizeze inca un sezon, dar producatorul Jon Hamm a declinat ideea intrucat nu isi putea imagina o continuare mai departe de sezonul 7.
 

Mad Man 7 se va termina pe data de 29 septembrie anul acesta, urmand ca in 2014 si 2015 sa ne incante cu o continuare ce se anunta promitatoare.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies