marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Magie în alb și negru la MET Gala 

Pe covorul roșu desfășurat pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă, vedetele au defilat în cele mai uluitoare creații vestimentare care l-au omagiat pe eternul Karl Lagerfeld.

Magie în alb și negru la MET Gala
Ca în fiecare zi de luni din luna mai, Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă a găzduit celebra sa strângere de fonduri pentru institut, atrăgând atenția lumii prin prezența vedetelor de top, care s-au întrecut în a-și crea ținute vestimentare cât mai teatrale.
 
Întrucât evenimentul a fost sincronizat cu noua expoziție „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty“, în onoarea vieții și operei regretatului creator de modă Karl Lagerfeld, codul vestimentar de la Met Gala 2023 a fost moștenirea stilistică a lui Lagerfeld, iar cea mai mare parte a vedetelor s-a conformat.
 
Odinioară nelipsit de la celebra gală anuală și semnatarul multor ținute legendare, Karl Lagerfeld a fost celebrat de vedete prin ținute preponderent în alb sau negru și chiar și celebra sa pisică, Choupette, a fost „adusă“ pe covorul roșu, printr-o mascotă purtată de actorul Jared Leto.
 
Albul, mai prezent ca oricând la o gală de asemenea anvergură, a fost opțiunea unor vedete precum Rihanna (Valentino), Penélope Cruz (Chanel), Miranda Kerr (Dior), Elle Fanning (Chanel), Anne Hathaway (Versace), Irina Shayk (Yohji Yamamoto), Gisele Bündchen (Chanel), Olivia Wilde (Chloe), Amber Valetta (Karl Lagerfeld).


 
Asta în timp ce negrul a fost preferat de Margot Robbie (Chanel), Joan Smalls (Tom Ford), Rita Ora (Prabal Gurung), Billie Eilish, Gigi Hadid (Givenchy), Kerry Washington (Michael Kors), Sienna Miller (Gucci), Paris Hilton (Marc Jacobs).


 
Un mix de alb și negru am regăsit și în ținutele purtate de Jennifer Lopez (Ralph Lauren), Vanessa Hudgens (Michael Kors), Jenna Ortega (Thom Brown), Olivia Rodrigo (Thom Brown), Florence Pugh (Valentino), Nicola Peltz Beckham (Valentino), Cara Delevingne (Michael Kors), Michelle Yeoh (Karl Lagerfeld), Carla Bruni (Karl Lagerfeld), Elle Fanning (Chanel), Lily Collins (Vera Wang), Emily Blunt (Michael Kors), Cardi B, Serena Williams (Gucci).


 
Codul nonculorilor a fost spart de roșul purtat de Salma Hayek (Gucci) și Kylie Jenner (Jean Paul Gaultier), ambele în două creații spectaculoase.


 

FOTO: Instagram, Profimedia


Modifică setările cookies