marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer oficial pentru The Expendables 2. De ce sunt in stare Arnold, Stallone, Bruce Willis si Chuck Norris pentru prima data impreuna

Sly si compania s-au intors si sunt mai suparati ca niciodata. Studiourile Lionsgate au lansat astazi primul teaser trailer oficial pentru filmul regizat de Simon West - The Expendables 2.

Primul trailer oficial pentru The Expendables 2. De ce sunt in stare Arnold, Stallone, Bruce Willis si Chuck Norris pentru prima data impreuna

Banda de mercenari old-school condusa de Stallone anunta un nou action-hero blockbuster. Noul film ii aduce pentru prima oara impreuna pe Arnold Schwarzenegger (64 de ani), Sylvester Stallone (65 de ani),  Bruce Willis (56 de ani) si Chuck Norris (71 de ani). Sunt starurile care au redefinit filmele de actiune, iar productiile lor adunate (peste 160 la numar) se lauda cu incasari de peste 7,5 miliarde de dolari.

Castiguri de milioane de dolari. Cum reuseste "Harry Potter" sa faca bani din piatra seaca

Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren),Toll Road (Randy Couture) si Hale Caesar (Terry Crews) —alaturi de noii recruti Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) se reunesc atunci cand Mr. Church (Bruce Willis) le aduce o noua misiune.


Cand unul din oamenii lor este ucis, ceata  eroilor de sacrificiu jura razbunare pe un teritoriu necunoscut unde toate sansele le sunt impotriva. Insa ei vor fi in stare de orice pentru a-si razbuna fratele.  Filmul are un buget estimat de 100 de milioane de dolari si se va lansa in august 2012. Pelicula a fost filmata in Bulgaria, unde nu a fost ferita de evenimente neplacute dupa ce o explozie pe platourile de filmare a ranit mai multi cascadori si a ucis pe unul dintre ei.


The Expendables 2 ( 2012)
Regizor: Simon West
Distributie: Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Randy Couture
Buget: 100 de milioane de dolari

The Expendables (2010)
Regizor: Sylvester Stallone
Distributie:Sylvester Stallone, Jason Statham , Jet Li
Buget: 80 de milioane de dolari
Incasari: 247 de milioane de dolari

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies