marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel: Generalul Zod aduce teroare la scara globala in noul trailer pentru cel mai asteptat film al verii

Producatorii de la Warner Bros profita din plin de cele 3 saptamani care au mai ramas pana la lansarea lui Man of Steel in cinematografe pentru le oferi fanilor noi imagini din mult asteptatul film cu Superman. Noul trailer il arata mai mult pe eroul negativ, Generalul Zod, interpretat de Michael Shannon.

Man of Steel: Generalul Zod aduce teroare la scara globala in noul trailer pentru cel mai asteptat film al verii


Michael Shannon e recunoscut pentru rolurile sale negative deosebite si promite sa faca inca o data o interpretare de exceptie in Man of Steel. In noul trailer, Generalul Zod ameninta sa distruga lumea si instaureaza teroarea, iar Clark Kent va trebui sa isi accepte adevarata menire, aceea de a devenit supereorul perfect: Superman.

 

In seria clasica, Generalul Zod era jucat de cunoscutul actor Terrence Stamp, insa Shannon promite sa isi transforme personajul intr-un erou negativ memorabil. Zod revine pe Pamant doar pentru a ameninta omenirea si cu gandul sa distruga planeta.


Man of Steel este considerat a fi cel mai mare film anului si cel care poate reinvia univerusl DC Comics. Henry Cavill este pe drumul celebritatii dupa ce a castigat cel mai mare rol din cariera sa de pana acum. Cunoscut din blockbusterul Immortals, Cavill va fi cu siguranta starul acestei veri la Hollywood. Cavill a pierdut rolul lui Batman in fata lui Christian Bale si  pe cel din Spiderman in fata lui  Andrew Garfield. A  mai incercat si pentru rolul lui Edward Cullen din Twilight insa l-a luat Robert Pattinson. Actorul a inceput sa faca antrenmanente si sa puna muschi pe el inca de cand filma pentru Immortals, can petrecea cate 5 ore la sala, insa sa puna multe kg pe el n-a fost greu pentru ca a fost sportiv si a jucat rugby.

 

 


Man Of Steel va ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies