marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer impresionant pentru Man of Steel: Henry Cavill este cel mai puternic super erou din Univers in blockbusterul anului

Producatorii de la Warner Bros au lansat ultimul trailer pentru Man of Steel inainte de lansarea acestuia in cinematografe. Imaginile promit un film exceptional, care ii va da pe spate pe fanii filmelor cu super eroi si ii va cuceri pe toti cinefilii.

Trailer impresionant pentru Man of Steel: Henry Cavill este cel mai puternic super erou din Univers in blockbusterul anului

 

Producatorii filmului au pastrat ce e mai bun pentru la final. In noul trailer, fanii au ocazia sa vada imagini spectaculoase din filmul care se anunta a fi blockbusterul anului, dar si noi imagini cu Russell Crowe in rolul lui Jor-El. De la micul Kal-E, care este trimis pe Pamant si devine Clark Kent si pana la transformarea sa in Superman, trailerul ofera mai multe detalii despre povestea filmului decat cele anterioare.

 

Lois Lane (Amy Adams) apare si ea in trailer, iar personajul ei pare sa-l fi urmarit de ceva timp pe Clark Kent pentru a afla mai mult despre secretele sale. Intr-o alta imagine, Jor-El (Russell Crowe) isi ia adio de la fiul sau si il trimite pe Pamant, in timp ce Krypton este distrusa. "Va fi un proscris. Il vor omori." spune mama acestuia Lara Lor-Van (Ayelet Zurer), insa Jor-El este mult mai sigur pe fiul sau: "Cum pot sa faca asta?", aratand ca stie ca fiul sau are forte extrem de puternice si e singurul capabil sa apere Pamantul. Jor-El crede ca Superman este cel care poate salva si inspira omenirea.

 

 

Filmul dezvaluie ca inclusiv pe Krypton, tanarul Kal-El era un copil special, a carui nastere a alarmat intreaga planeta, sustine Entertainment Weekly.  Cand ajunge pe Pamant, parintii lui adoptivi, Ma si Pa Kent (Kevin Costner si Diane Lane), il indeamna sa nu isi foloseasca puterile, avertizandu-l ca nu toti oamenii l-ar accepta asa cum este. Astfel, Clark Kent va creste izolat, tanjind dupa o conexiune cu ceilalti oameni si incercand sa ascunda mereu cine este el de fapt. Asa ca Man of Steel va prezenta toate laturile ale super eroului: frustratul Superman, furiosul Superman, ratacitul Superman. "Chiar daca nu este supus fragilitatilor umanitatii, este supus fragilitatilor emotionale" spune Henry Cavill. Insa lucrurile se vor schimba definitiv pentru el atunci cand generalul Zod (Michael Shannon) ameninta sa distruga Pamantul. Clark Kent va avea un motiv si mai puternic de a apara planeta dupa ce o cunoaste pe frumoasa Lois Lane (Amy Adams).

 

 


Man of Steel se anunta a fi blockbusterul anului, dar mai mult de atat, succesul sau va decide viitorul DC Comics in cinematografie. "Man of Steel va stabili ce se va intampla cu alte filme cu super eroii DC Comics. Este primul pas." spune producatorul Jeff Robinov. Fanii se intreaba daca Man of Steel va include si referinte catre alti super eroi din DC Comics,  asa cum a facut-o Marvel cu filmele anterioare lui The Avengers. "O sa vedeti ca in aceasta lumea orice e posibil, spre deosebire din lumea din filmele cu Batman. Nolan a ales in mod special ca Batman sa fie singurul super erou, pentru ca lumea personajului este rece, sumbra, nu stie de existenta altor super eroi. Zack Snyder si Chris Nolan au reusit cu succes sa creeze pentru Man of Steel un univers in care sa fie prezente si alte personaje" a spus Robinov.

 

 

Henry Cavill este pe drumul celebritatii dupa ce a castigat cel mai mare rol din cariera sa de pana acum. Cunoscut din blockbusterul Immortal Cavill va fi cu siguranta starul acestei veri la Hollywood. Cavill a pierdut rolul lui Batman in fata lui Christian Bale si  pe cel din Spiderman in fata lui  Andrew Garfield. A  mai incercat si pentru rolul lui Edward Cullen din Twilight insa l-a luat Robert Pattinson. Actorul a inceput sa faca antrenmanente si sa puna muschi pe el inca de cand filma pentru Immortals, can petrecea cate 5 ore la sala, insa sa puna multe kg pe el n-a fost greu pentru ca a fost sportiv si a jucat rugby.

 

Man Of Steel va ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013. Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare. Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?> Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies