marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel va fi cel mai mare film cu Superman: secretele productiei care decide viitorul super eroilor DC Comics

Man of Steel se anunta a fi filmul anului, dar mai mult decat atat, noua productie cu Superman poate decide viitorul celorlalti super eroi DC Comics. Entertainment Weekly a aflat secretele celui mai mare film cu Superman. Dupa ce Cavalerul Negru a fascinat timp de 8 ani fanii, e timpul ca Superman sa preia locul. Man of Steel se anunta un film urias si care poate ajunge la fel de popular si iubit ca seria The Dark Knight a lui Christopher Nolan

Man of Steel va fi cel mai mare film cu Superman: secretele productiei care decide viitorul super eroilor DC Comics

 Man of Steel, super productia regizata de Zack Snyder, produsa de Christopher Nolan si cu Henry Cavill in rolul principal vrea sa urmeze modelul lui The Dark Knight, sa il umanizeze pe Superman dezvaluindu-i punctele slabe si vulnerabilitatile.

Cei de la EW au aflat secretele lui Man of Steel si detalii despre viitorul eroilor DC Comics. "Ca sa fiu sincer n-o sa exista Kriptonita." spune regizorul Zack Snyder. Kriptonita, celebra materie verde care reprezinta cea mai mare slabiciune a lui Superman, a fost un element prezent pana acum in toate filmele, iar producatorii considera ca a devenit deja un cliseu.  Henry Cavill (Immortals), cel mai nou actor ca va purta celebra capa rosie, va juca un Superman care nu e deloc impacat cu sentimentul de a fi super erou.

 

Filmul dezvaluie ca inclusiv pe Krypton, tanarul Kal-El era un copil special, a carui nastere a alarmat intreaga planeta, sustine Entertainment Weekly.  Cand ajunge pe Pamant, parintii lui adoptivi, Ma si Pa Kent (Kevin Costner si Diane Lane), il indeamna sa nu isi foloseasca puterile, avertizandu-l ca nu toti oamenii l-ar accepta asa cum este. Astfel, Clark Kent va creste izolat, tanjind dupa o conexiune cu ceilalti oameni si incercand sa ascunda mereu cine este el de fapt. Asa ca Man of Steel va prezenta toate laturile ale super eroului: frustratul Superman, furiosul Superman, ratacitul Superman. "Chiar daca nu este supus fragilitatilor umanitatii, este supus fragilitatilor emotionale" spune Henry Cavill. Insa lucrurile se vor schimba definitiv pentru el atunci cand generalul Zod (Michael Shannon) ameninta sa distruga Pamantul. Clark Kent va avea un motiv si mai puternic de a apara planeta dupa ce o cunoaste pe frumoasa Lois Lane (Amy Adams).

 

Cei de la Entertainment Weekly au avut ocazia sa vada mai multe imagini din film si sustin ca exista si suficiente scene de actiune, cladiri distruse si scene de lupta realizate impecabil vizual, care le vor oferi fanilor un moment de respiro de la pasajele puternic incarcate emotional. "Vrei sa le oferi fanilor un spectacol grandios. Vrei sa le oferi un film la care, in timp ce isi mananca floricele, sa spuna uluiti <<wow>>" a dezvaluit producatorul Charles Roven, care a mai lucrat si la trilogia The Dark Knight.  "Insa nu e suficient sa le dai doar acel moment de uimire, vrei sa ii implici din punct de vedere emotional, altfel pierzi tot".



"Man of Steel va stabili ce se va intampla cu alte filme cu super eroii DC Comics. Este primul pas." spune producatorul Jeff Robinov. Fanii se intreaba daca Man of Steel va include si referinte catre alti super eroi din DC Comics,  asa cum a facut-o Marvel cu filmele anterioare lui The Avengers. "O sa vedeti ca in aceasta lumea orice e posibil, spre deosebire din lumea din filmele cu Batman. Nolan a ales in mod special ca Batman sa fie singurul super erou, pentru ca lumea personajului este rece, sumbra, nu stie de existenta altor super eroi. Zack Snyder si Chris Nolan au reusit cu succes sa creeze pentru Man of Steel un univers in care sa fie prezente si alte personaje" a spus Robinov.

 

Robinov a mai spus ca in urmatoarele saptamani vor anunta si ce alte proiecte legate de DC Comics vor lansa in urmatorii ani.


David S.Goyer, care a scris scenariul pentru The Dark Knight si Man of Steel spune ca impreuna cu Nolan incearca sa ofere tot ce e mai bun in acest film. "Chris e genul de om care da tot ce poate pentru un film, nu ii place sa fie presat de ideea unui prequel. Mereu imi spunea ca trebuie sa dam tot ce avem mai bun film si ne gandim la anul ce facem in filmul viitor, altfel ne pierdem intergritatea". Goyer a mai spus ca Nolan si Christan Bale nu se vor mai intoarce pentru nici un alt film Batman, chiar daca aceste zvonuri sunt vehiculate de peste un an de zile.

 

Man of Steel ajunge in cinematografele din Romania pe 21 iunie 2013.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies