marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man Of Steel: un trailer minunat si 5 secrete dezvaluite despre noul Superman, probabil cel mai mare film al verii viitoare

Studiourile Warner Bros au lansat online primul trailer oficial al blockbusterului  din 2013 - Man Of Steel. Cu un soundtrack semnat de Enya, imaginile sunt spectaculoase si promit un film  pe care sa-l iubeasca pana si cei mai carcotasi cinefili.

Man Of Steel: un trailer minunat si 5 secrete dezvaluite despre noul Superman, probabil cel mai mare film al verii viitoare


Este pregatita lumea pentru noul Superman? Regizat de Zack Snyder, cel care a facut Watchmen (2009) si 300 (2006) si produs de regizorul lui The Dark Knight - Christopher Nolan, filmul Man Of Steel  va aduce povestea originii lui Superman, interpretat de britanicul Henry Cavill. Insa nu va asteptati ca aceasta poveste sa semene cu cea din '78.

Superman-ul lui Zack Snyder se anunta a fi mai complex si mai intunecat ca niciodata in filmul care isi propune sa salveze franciza super eroului si sa aduca o noua trilogie asemnatoare celei a Cavalerului Negru. Filmul este scris de David S. Goye si Christopher Nolan, cei care au reinventat povestile lui Batman in Batman Begins (2005), The Dark Knight (2008) si The Dark Knight Rises (2012). Pelicula are un buget estimat de 225 de milioane de $.
 


5 secrete dezvaluite de primul trailler oficial al lui Man Of Steel:


1. Man Of Steel aduce un super erou intunecat: o mare parte din primul trailer arata lupta lui Superman/ Clark Kent pentru a-si accepta umanitatea inainte sa imbrace mantia rosie de super erou. Din cauza puterilor sale Clark va avea o copilarie si adolescenta tulburate si va invata sa se impace cu soarta alaturi de parintii sai interpretati de Kevin Costner si Diane Lane.

2. Snyder il duce pe Superman intr-o alta directie si promite sa-l faca mai complex urmand modelul lui Nolan cu Batman-ul interpretat de Christian Bale. Intr-una din scene tatal pamantesc al lui Superman jucat de Kevin Costner lasa de inteles ca pentru a se proteja Clark/Superman este obligat sa lase oameni sa moara desi are forta de a interveni.
 

3. Puterea de a zbura este una dintre cele mai iubite si iconice calitati ale lui Superman. Modul in care acest lucru este reprezentat in filme a fost o marca a calitatii peliculei respective. Trailerul lui Man Of Steel promite sa abordeze aceasta problema intr-un mod mai creativ, inovator si superb din punct de vedere estetic.


4. Eroul negativ este interpretat de Michael Shannon ce apare in rolul Generalului Zod, unul dintre cei mai temuti si puternici adversari ai lui Superman. Actorul promite o versiune diferita a lui Zod fata de interpretarile anterioare. Insa imaginile lasa de inteles ca adevarata forta a raului va fi Faora (interpretata de Antje Traue) care in versiunea din '78 a fost inchisa alaturi de Zod si Non in The Phantom Zone de tatal biologic al lui Superman  - Jor-El .


5. Regia de imagine este semnata de Amir Mokri, cel care s-a ocupat de Fast & Furious si Transformers: Dark of the Moon. Daca este sa ne luam dupa trailer, filmul Man Of Steel promite cele mai impunatoare peisaje cu Superman pe care le-ai vazut vreodata. Pelicula va avea si scene de actiune de la care fanii au asteptari extrem de inalte: o lupta corp la corp cu pumnii intre Superman si un rival al sau, un Henry Cavill pe jumatate gol si in flacari, zgarie nori care se prabusesc spre groaza locuitorilor din Metropolis.

 

 

Man Of Steel va avea premiera pe 14 iunie 2013

 


 



Modifică setările cookies