marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel: Superman, incatusat. Imaginea care-l anunta pe cel mai popular super erou ca personaj negativ

Cei de la Warner Bros au lansat un nou poster pentru Man of Steel. Imaginea impresionanta le ofera o surpriza fanilor: Superman apare cu catuse la mana si inconjurat de o armata de soldati.
 

Man of Steel: Superman, incatusat. Imaginea care-l anunta pe cel mai popular super erou ca personaj negativ

 

Toti cinefilii se intreaba ce a facut Superman (Henry Cavill) de a ajuns incatusat si escortat de armata pe noul poster al filmului. Pana la urma, poate fi arestat Superman?  La fel ca si in cazul filmelor din seria The Dark Knight, producatorii au ales o campanie de promovare in care sa ofere imagini in perioada Sarbatorilor. Trailerul pentru Man of Steel va debuta peste Ocean chiar inainte de vizionarea filmului The Hobbit, insa sunt sanse mari sa fie lansat si online in aceasta perioada.


Man of Steel
marcheaza revenirea celui mai popular super erou din lume pe marile ecrane in 2013. Povestea il aduce in prim plan pe Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) un tanar jurnalist care se simte singuratic din cauza puterilor sale extraordinare.


Transportat pe Pamant cu ani un urma de pe o planeta extraterestra superioara Krypton, Clark se lupta sa raspunda la intrebarea suprema <Cine sunt eu?>. Crescut de parintii adoptivi Martha (Diane Lane) si Jonathan Kent (Kevin Costner) Clark descopera ca puterile sale speciale il fac sa ia decizii dificile. Clark trebuie sa ajunga eroul cunoscut drept Superman nu doar pentru a straluci ca ultima speranta a omenirii, ci si pentru a-i proteja pe cei dragi.  



Zack Snyder
, omul din spatele filmului 300, a avut misiunea grea de a-l reinventa pe cel mai vechi super erou astfel incat sa redevina iubit de noua generatie, la fel cum a facut-o si Christopher Nolan cu Batman. Ba mai mult, Nolan este implicat si in acest proiect, in calitate de producator. Desi nu se cunosc foarte multe detalii despre poveste, teaserul trailer lansat in urma cu cateva luni a oferit indicii despre o abordare mai umana, dar intunecata a super eroului, asa cum se intampla si in cazul lui Batman.


"Am vrut sa abordam povestea lui Superman ca si cum nu s-ar fi facut nici un alt film cu el inainte. Insa, am vrut sa pastram elemente din mitologia povestii, atat de cunoscute publicului larg.  Sunt niste reguli pe care trebuie sa le respecti si asta o sa fac si eu. Insa este placut sa ma joc cu aceasta poveste si sa creez din ceva vechi ceva nou si modern" a spus acesta.

 



Christopher Nolan
a fost convins de producatorii de la Warner Bros, alaturi de care a creat trilogia Batman, sa se implice ca producator la filmul Man of Steel. "Chris e un om care respecta mult o poveste, dar ii aduce elementul logicii si al consecventei. Nu poti sa faci anumite lucruri doar pentru ca este cool. El cere ca o poveste si personajele sa fie construite intr-un mod cat mai realist. Iar eu sunt fan al acestei gandiri" a spus regizorul Zack Snyder.

Una dintre schimbarile majore pe care realizatorii filmului au facut-o a inceput chiar de la costum, care nu mai este din clasicul spandex, ci unul mai modern, metalizat si blindat. "Alegerea costumul a fost unul dintre cele mai dificile lucruri. Si a durat ceva timp. Am vrut neaparat sa pastrez acei chiloti barbatesti rosii. Lumea din jur imi spunea <<Nu poti sa pastrezi acei chiloti peste costum>>. M-am uitat la 1500 de modele care aveau chilotii rosii", a spus regizorul Snyder.


Man of Steel urmeaza sa fie lansat in iunie 2013 si in Romania.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies