marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel: va fi cel mai bun film al anului. Cum au reactionat americanii dupa ce au vazut noua productie cu Superman

Cu 4 luni inainte de lansarea in cinematografe, regizorul Zack Snyder a inceput vizionarile restranse pentru Man of Steel, cel mai asteptat film al anului. Primele reactii au fost pozitive, fanii fiind dati pe spate de noul film cu Superman.

Man of Steel: va fi cel mai bun film al anului. Cum au reactionat americanii dupa ce au vazut noua productie cu Superman

 

Man of Steel este cu siguranta cel mai asteptat film al anului. Cu Zack Snyder ca regizor, Christopher Nolan ca producator si o distributie formata din Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Man of Steel promite sa fie o aventura epica in lumea celui mai iubit super erou din istorie: Superman.

Cei de la JoBlo au reusit sa vada in avanpremiera varianta neterminata a filmului, insa sustin ca proiectul e in stadiu de finalizare si ca arata superb.
 

 

 

Intr-un articol publicat de cei de la Joblo, acestia au sintetizat punctele tari ale filmului si de ce poate fi acesta cel mai bun film al anului:

 

"Imaginati-va o poveste in genul celor scrise de Nolan, dar cu efectele si actiunea in stilul lui Zack Snyder".

 

"Este cel mai bun film al anului."

"Sunt foarte multe scene de actiune care iti taie respiratia, cu Superman in costum, in timp ce se bate cu tot felul de inamici."


"Capa este generata CGI si arata splendid".



"N-au inclus intentionat scenele de actiune in trailere si au pastrat ce e mai bun in film, ca sa fie surprinsi fanii".


"Nu este atat de serios sau incrancenat pe cat sugereaza trailerul".

"Filmul este complet, mai putin conversia 3D, care se face in aceasta perioada".


 


Sa il numesti deja "cel mai bun film al anului" pare putin riscant si prematur, insa Man of Steel este un film promitator, care are sanse sa intre pe lista celor mai bune filme cu super eroi. Cei de la Slash Film confirma spusele celor de la JoBlo si sustin ca absolut toti cei care au avut ocazia sa vada filmul spun ca este perfect.

 



Man of Steel
prezinta povestea de inceput a lui Superman. Clark (Kal-El) a fost transportat pe Pamant in urma cu multi ani de pe Krypton, o planeta extraterestra avansata, deoarece Jor-El, tatal lui a dorit sa-l protejeze impotriva fortelor rebele conduse de generalul Zod, acestia distrugand in cele din urma planeta. Modelat de valorile morale transmise de catre parintii sai adoptivi, Martha si Jonathan Kent, Clark descopera  ca a avea superputeri inseamna a fi nevoit sa iei decizii dificile. Insa lumea are in primul rand nevoie de echilibru si atunci aceste decizii trebuie luate. Astfel Clark trebuie sa devina eroul cunoscut sub numele de Superman.


 

Man of Steel va ajunge in cinematografele din SUA si Romania in data de 14 iunie 2013.
 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies