marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Margot Robbie, noua femeie fatala de la Hollywood: cum a obtinut rolul din The Wolf of Wall-Street si de ce si-a mintit familia in legatura cu scenele ei de nuditate din film

Margot Robbie a avut o ascensiune fulminanta in ultimele luni. Actrita a atras toate privirile cu frumusetea ei deosebita, iar in The Wolf of Wall Street, australianca de 23 de ani renunta de tot la haine. Invitata la Jimmy Kimmel in emisiune, vedeta a povestit cum si-a mintit familia in legatura cu scenele ei de nuditate.

Margot Robbie, noua femeie fatala de la Hollywood: cum a obtinut rolul din The Wolf of Wall-Street si de ce si-a mintit familia in legatura cu scenele ei de nuditate din film

 

Frumoasa blonda a recunoscut ca si-a mintit familia despre cat de mult apare goala in filmul lui Martin Scorsese. Actrita apare goala complet, dar si in cateva scene de sex cu totul bizare. "Nuditatea a fost de la inceput o problema pentru familia mea. A trebuit sa mint, le-am zis ca nu exista astfel de scene si orice ar citi, sa nu creada ce spun tabloidele. Apoi, mi-am dat seama ca vor dori sa vada si ei filmul si atunci ce le spun despre acele scene? Am nascocit o poveste si le-am zis ca au folosit CGI si au suprapus capul meu pe corpul altei persoane. Ei nu au nici o treaba cu tehnologia, asa ca m-au crezut imediat." conform Hollywood Reporter.

Pana la urma actrita a recunoscut ca ea este in acele scene: "Pana la urma am recunoscut, dar le-am zis intai sa citeasca cartea, apoi sa vada filmul. Sper sa nu fiu prin preajma, va fi stanjenitor." a mai povesti la Jimmy Kimmel in emisiune. Actrita declara pentru IndieWire ca "daca e sa faci scene nud, atunci nu exista un regizor mai bun ca Martin Scorsese pentru ca el nu exploateaza nuditatea si nu este niciodata gratuita in filmele sale. In acest caz, Naomi, personajul meu, isi exercita forta asupra Jordan prin sex, asta e arma ei si stie perfect cum s-o foloseasca. E moneda ei de schimb intr-o lume a milionarilor. Ea nu are nimic, trebuie sa ramana cumva in mediul asta. Sa nu credeti ca nu m-am gandit serios inainte sa accept. Traim in epoca internetului, va fi mereu un clip cu mine si scene in slow-motion cu mine dezbracata si asta imi afecteaza si familia. Deci am analizat foarte bine situatia inainte de a accepta."

 

Frumoasa blonda a avut ocazia sa o cunoasca si pe adevarata Naomi, care in realitate poarta numele Nadine Caridi. "Am avut de ales daca sa o cunosc sau nu. Am ales sa fac asta  si ma bucur enorm. Nu era absolut necesar, pentru ca personajul din film porneste de la ea, dar nu reflecta viata ei 100& si asta i-am explicat si ei. Am creat un personaj asemanator, bazandu-ne pe experientele traite de ea. Este foarte puternica si nu ma mir, tinand cont ca a trebuit sa ii tina pipet lui Belfort si tuturor actelor sale de excese.
 

 

 


Totusi, succesul ei pare sa nu se fi oprit aici. Margo tocmai a incheiat filmarile la o comedie romantica alaturi de Will Smith. Insa, presa i-a sifonat imaginea, dupa ce a acuzat-o ca a avut o aventura cu Will Smiht si ca ea ar produce divortul dintre el si Jada Pinkett. Pana acum, nimic nu a fost confirmat. Spre finalul anului, Margot Robbie va incepe filmarile la o drama alaturi de Ray Liotta.


Intre timp, The Wolf of Wall Street este unul dintre filmele care primeste cea mai mare atentie. Laudat de critici, iubit de fani, filmul n-a trecut insa fara sa fie si criticat. Cativa cinefili l-au acuzat pe Martin Scorsese ca filmul sau incurajeaza un comportament deviat, niste hoti, si ca este mult prea explicit. Regizorul, impreuna cu actorii sai, au explicat mesajul filmului si ca ei nu glorifica in nici un fel actiunile lui Jordan Belfort.

 

 



The Wolf of Wall Street
a primit doua nominalizari la Globurile de Aur si 4 nominalizari la BAFTA, inclusiv pentru regie, cel mai bun film si cel mai bun actor.


Filmul se va lansa in Romania incepand cu 10 ianuarie.

 

 

Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies