marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Marion Cotillard: frumoasa actrita a fost desemnata cea mai eleganta celebritate a anului 2013

Actrita franceza Marion Cotillard a fost desemnata cea mai eleganta vedeta a anului 2013 de publicatia Grazia, surclasandu-le pe Kate Moss, Victoria Beckham si modelul Miranda Kerr.

Marion Cotillard: frumoasa actrita a fost desemnata cea mai eleganta celebritate a anului 2013

Marion Cotillard si-a castigat celebritatea cu rolul cantaretei franceze Edith Piaf interpretat in filmul din 2007 "La Vie En Rose", de Oliver Dahan, partitura pentru care a castigat un premiu Oscar, informeazadailymail.co.uk. Actrita franceza le-a intrecut in topul celor mai bine imbracate celebritati ale anului 2013 pe britanicele Kate Moss si Victoria Beckham.

 

 

 

Vedeta, care a stralucit pe copertele a peste 170 de reviste de moda din toata lumea, s-a clasat pe primul loc in urma votului acordat de publicul britanic. Marion le-a depasit pe Kate Bosworth si Olivia Palermo, care s-au clasat pe locul al doilea, respectiv al treilea.


Topul 10 al celor mai bine imbracate celebritati ale anului 2013, realizat de publicatia Grazia, le include, in ordine, si pe Rihanna (4), Alexa Chung (5), Kate Moss (6), Victoria Beckham (7), Miranda Kerr (8), Nicole Ritchie (9) si Cara Delevingne (10).

 

 


Remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul "La vie en rose/ La Môme" a fost salutata printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai buna actrita, primit in 2008. Marion Cotillard s-a aflat pe afisul a doua filme cu mare succes de casa in 2010 - "Inceputul/ Inception", de Christopher Nolan, si "Les Petits mouchoirs", de Guillaume Canet.

 


De asemenea, actrita franceza a fost vazuta pe marile ecrane in lungmetrajul "Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris", de Woody Allen, care a deschis editia din 2011 a Festivalului de la Cannes. Cel mai recent film al ei, "De Rouille et d'Os", de Guillaume Canet, a fost prezentat la editia de anul trecut a Festivalului de la Cannes. Marion Cotillard a jucat si in cel mai recent film din seria "Batman", intitulat "Cavalerul negru: Renasterea/ The Dark Knight Rises", regizat de Christopher Nolan.

 

Sursa: Mediafax.ro

Sursa foto: Getty

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies