marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Martin Scorsese, George Lucas și Francis Ford Coppola, cei trei granzi de la marea petrecere de 80 de ani a lui Robert de Niro

Cei trei mari regizori s-au numărat printre celebritățile de la Hollywood care au participat la ziua de naștere a actorului premiat cu Oscar.

Martin Scorsese, George Lucas și Francis Ford Coppola, cei trei granzi de la marea petrecere de 80 de ani a lui Robert de Niro
Robert De Niro și-a sărbătorit cea de-a 80-a aniversare în compania unor personalități din lumea filmului și a televiziunii, printre care granzii Martin Scorsese, George Lucas, Francis Ford Coppola și Alec Baldwin.
 
Petrecerea de ziua lui a avut loc la restaurantul italian al actorului, Locanda Verde, restaurantul ce aparține de Greenwich Hotel din New York, care a fost decorat cu baloane și un tort în formă de cinematograf, potrivit informațiilor furnizate de revista americană „People”.


 
Pe lângă celebritățile menționate mai sus, au mai sosit legenda Beatles Paul McCartney, actorii Jane Krakowski, Christopher Walken, Chazz Palminteri, fostul guvernator al New York-ului, Andrew Cuomo, precum și scriitorul Robert Thurman, însoțit de fiica sa, actrița Uma Thurman, și pictorul și cineastul Julian Schnabel – tatăl lui Vito Schnabel, proprietar de galerie de artă și fost iubit al lui Heidi Klum.


 
La adunare a fost prezentă Tiffany Chen cu fiica ei nou-născută, precum și Drena De Niro, fiica lui Diahnne Abbott și fiica adoptivă a lui Robert De Niro după căsătoria lor din 1976, aflată acum în atenția presei după ce nepotul ei, Leandro, a murit din cauza unei supradoze de droguri.


 
Înainte de petrecere, Drena De Niro a postat un story pe Instagram, în care i-a făcut tatălui său o urare specială. „La mulți ani pentru cei 80 de ani, din partea știi tu cine! La mulți ani, Bob! Îți urez multă dragoste pentru tine și familie! Distracție plăcută în seara asta!“, a scris ea.
 
De fel foarte discret, Robert De Niro a oferit recent o privire asupra vieții sale private, după ce în urmă cu câteva luni a dezvăluit în mod surprinzător că a are o fiică pe nume Gia la vârsta de 79 de ani cu partenera sa de 45 de ani.
 
FOTO: Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies