marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Bettany, de la îngerul salvator la preotul Răzbunător

Un singur om stă în calea distrugerii umanității, amenințată de o armată a răului.

Paul Bettany, de la îngerul salvator la preotul Răzbunător
Blond, cu ochi albaștri și cu un chip oarecum angelic, actorul Paul Bettany rămâne tributar scenariilor apocaliptice și despre lupta dintre bine și rău, astfel că, după ce l-am văzut în „Codul lui Da Vinci“ (2006) și „Legion“ (2010), a revenit cu rolul providential din „Priest: Răzbunătorul“/„Priest“ (2011).
 
Acum, el este Preotul, un războinic legendar din ultimul război al vampirilor, care acum trăiește în umbră printre ceilalți locuitori umani oprimați din orașele distopice zidite, conduse de Biserică. Când nepoata sa este răpită de o haită criminală de vampiri, Preotul își încalcă jurămintele sacre și se aventurează într-o misiune pentru a o găsi înainte ca aceștia să o transforme într-unul dintre ei.


 
El pornește o adevărată vânătoare a creaturilor care vor să invadeze Pământul. Având o cruce tatuată pe chip, pentru a ține departe forțele răului, Preotul este unul dintre ultimii apărători ai omenirii, într-un viitor sumbru, în care speranța și credința au pierit demult.
 
În cruciada sa i se alătură prietenul nepoatei sale, Hicks (Cam Gigandet), un tânăr șerif al pustietății cu degete de trăgaci, și o fostă preoteasă războinică (Maggie Q), care posedă abilități de luptă din alte lumi.


 
Regizat de Scott Stewart, „Priest: Răzbunătorul“ este un film creat după îndrăgitul serial japonez de benzi desenate al lui Min-Woo Hyung. Din distribuție fac parte și Lilly Collins, Karl Urban și legendarul actor Christopher Plummer.


 

 
Filmul „Priest: Răzbunătorul“/„Priest“ (2011) este difuzat duminică seara de la ora 22:15.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies