marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea de dragoste a secolului XX  va fi regizata de Martin Scorsese! Ce actor de lux va juca in ea!

Cei de la Paramount Pictures sunt gata sa aduca pe marile ecrane povestea de iubire dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton.

Povestea de dragoste a secolului XX va fi regizata de Martin Scorsese! Ce actor de lux va juca in ea!

O poveste de dragoste de proportii epice - Furious Love - ar putea fi regizata de Scorsese.

Studiourile Paramount au cumparat drepturile de productie ale cartii scrisa de Sam Kashner si Nancy Schoenberger care va sta la baza filmului  si vor sa o adapteze pentru a fi regizata de Martin Scorsese.

Scorsese lucreaza in aceasta perioada la Hugo Cabret primul lui film 3D si este in discutii pentru alte doua proiecte The Irishman, un film despre viata lui Frank Sinatra si drama The Rise of Theodore Roosevelt.

Cei de la Deadline.com scriu ca Furious Love i-ar oferi sansa lui DiCaprio sa lucreze pentru a cincea oara cu Scorsese - implicand faptul ca actorul ar putea fi inclus in proiect.


Daca nu va putea regiza postea de iubire a uneia dintre cele mai mari legende ale Hollywoodului, Scorsese va ramane atasat proiectului in calitate de producator.


Relatia dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton a fost numita de multe ori "povestea de dragoste a secolului XX", nelipsindu-i luxul, despartirile si rasturnarile de situatie; cei doi au fost condamnati de Vatican, iar ultimul mesaj dintre ei ramane si acum un mister.
 

Povestea dintre Elizabeth Taylor si Richard Burton, care a inceput in 1962, a fost cea mai mediatizata relatie de dragoste din epoca. Prima casatorie a celor doi a durat zece ani, a fost urmata de o alta casatorie si s-a incheiat cu un divort. Cei doi au fost condamnati de Vatican pentru "vagabondaj erotic".


La mult timp dupa ce mariajul sau cu Elizabeth Taylor s-a incheiat, Richard Burton si sotia sa, Sally Hay Burton, s-au stabilit in casa lui din Elvetia. Actorul tocmai incheiase munca la filmul "1984", de Michael Radford, dupa romanul omonim al lui George Orwell. Cu o durere teribila de cap, Burton a reusit sa se retraga in biroul sau de la mansarda, unde i-a scris o scrisoare lui Elizabeth Taylor, la adresa acesteia din Bel Air, Los Angeles. Pana sa ajunga scrisoarea la destinatar, Burton a murit de hemoragie cerebrala.


Aceasta scrisoare a fost ultima amintire a lui Elizabeth Taylor din cei 15 ani de relatie cu certuri, despartiri si momente care au intrat in legenda. Continutul ultimei scrisori a lui Burton catre Taylor ramane inca necunoscut.

Cand, in urma cu cativa ani, a fost intrebata de revista Time care este cea mai mare poveste de dragoste a secolului, celebra jurnalista de presa mondena Liz Smith a spus fara sa clipeasca: "Richard Burton si Elizabeth Taylor". "Au fost cel mai clar exemplu de poveste de dragoste afisata in public", a spus jurnalista, adaugand: "Se spune «cutare este vedeta», dar eu raspund «da, dar au fost vreodata condamnati de Vatican?»"
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies