marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Thor: The Dark World: cele 120 de "pacate" ale super productiei Marvel, ce greseli au gasit fanii in filmul care a facut incasari de 600 de milioane de $

"Thor: The Dark World" s-a bucurat de incasari importante la box office (la fel care oricare alt filme Marvel), dar asta nu inseamna ca a fost o capodopera cinematografica.

Thor: The Dark World: cele 120 de pacate ale super productiei Marvel, ce greseli au gasit fanii in filmul care a facut incasari de 600 de milioane de $

 

Cei de la  CinemaSins au analizat la sange Thor: The Dark World si au gasit punctele slabe. Nici un film nu e perfect si asta o stim, insa e amuzant sa descoperim ce greseli minore se strecoara in productii de sute de milioane de dolari.

 

In 15 minute, cei de la CinemaSins aduc in atentia publicului cele 120 de "pacate" ale filmului.  Acestia critica povestea slaba si scenariul plin de inconsistente si sustin ca sunt cateva greseli flagrante, care schimba sensul filmului.

 

 


 

 

 

Daca in primul film “Thor”, lansat in 2011, zeul tunetului este izgonit din Asgard si se refugiaza pe Pamant, printre muritori, in cea de a doua parte a al seriei,”Thor: Intunericul”, puternicul zeu (interpretat de Chris Hemsworth) porneste intr-o aventura intergalactica, alaturi de Jane Foster (Natalie Portman) si Loki (Tom Hiddleston), pentru a salva universul de la intuneric etern.

 

 

 

 


Spectatorii devin astfel partasi la povestea celui mai periculos razboi pe care Thor l-a purtat pana acum, cu un inamic caruia nici macar Asgardul cel bine pazit nu-i putea face fata: Malakeith, reprezentantul razbunator al unei rase antice.
 

 

Filmul poarta semnatura regizorului de televiziune Alan Taylor,  cel care a construit alaturi de echipele sale seriale spectaculoase precum „Game of Thrones”, „Mad Men” sau “Boardwalk Emipre”.
 

 

 

 

 

Productia cinematografica, desi prezinta multe greseli, se remarca prin efectele speciale care reproduc lumi cu adevarat coplesitoare prin dimensiuni si detalii. Spre exemplu Asgard, planeta lui Thor a fost reconstruita centimetru cu centimetru, cladire cu cladire pe cel mai mare platou de de filmare pregatit vreodata de Marvel pentru un film al sau.
 

 

In plus, cascada spectaculoasa din Asgard a fost reconstruita pe baza unei filmari aeriene a cascadei Detiffos, din Islanda, cea mai puternica din Europa. Tot in Islanda s-au filmat si peisajele vulcanice pustiite, principalele elemente ale Universului Intunericului, aflat in puternic contrast cu frumoasa lume a Asgradului.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies