marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon, despre prietenul sau Ben Affleck: Va fi un Batman foarte bun. Actorul a confirmat ca nu il va juca pe Robin in urmatorul film cu Cavalerul Negru

De cand vestea ca Ben Affleck il va juca pe Batman a ajuns la urechile publicului, subiectul a devenit sursa celei mai mari dispute cineaste din ultima perioada. 

Matt Damon, despre prietenul sau Ben Affleck: Va fi un Batman foarte bun. Actorul a confirmat ca nu il va juca pe Robin in urmatorul film cu Cavalerul Negru

.In timp ce unii au reactionat pozitiv si asteapta interpretarea lui Affleck, multe voci sunt socate si nemultumite de alegerea facuta de Warner Bros. Intr-un interviu cu Times of India, prietenul si colegul lui Affleck, Matt Damon, si-a exprimat si el opinia in privinta noutatilor.
 

"Cred ca va fi grozav," a declarat Damon. "Stiu ca sunt multi oameni nemultumiti. Cred ca e oarecum amuzant. Pana la urma, nu il joaca pe regele Lear in piesa lui Shakespeare." Actorul e de parere ca starul din "Argo" are toate calitatile necesare pentru a face fata acestei provocari, care, spune el, este nimic in comparatie cu "munca mult mai nuantata, interesanta si mai grea" pe care a facut-o in ultima vreme (facand referire la "Argo" si "The Town").

 


"Batman nu face decat sa stea cu o masca pe fata si sa sopteasca intr-o voce groasa. Bruce Wayne este provocarea mai mare a rolului, iar Ben se va descurca de minune cu asta". De asemenea, starul din Bourne a linistit curiozitatea fanilor spunand "Sigur nu il voi juca pe Robin".
 

Intre timp, Morgan Freeman, care a jucat rolul lui Lucius Fox in trilogia Batman al lui Christopher Nolan, i-a urat noroc lui Ben Affleck. "Dupa trilogie, am crezut ca nimeni nu va mai incerca o data si se va lasa intreaga poveste sa treaca, fiindca inca mai e prezenta in mintea tuturor," a declarat acesta, facand referire la prestatia lui Christian Bale.

 

 

Productia care ii va reuni pe Batman si Superman va deveni cel mai asteptat film din ultimii ani, incasarile urmand sa le depaseasca pe cele obtinute de The Avengers (1.5 miliarde de dolari), tinand cont ca atat Man of Steel, cat si Dark Knight Rises au depasit bariera de 1 miliard de dolari.

 


Man of Steel 2 se va lansa in 2015, Henry Cavill reia rolul super eroului, iar Zack Snyder se ocupa in continuare de regie. Din primele zvonuri, Christopher Nolan va avea o implicare mult mai restransa fata de primul film. Man of Steel a facut incasari globale de 630 de milioane de dolari, iar filmul a impartit criticii, daca unii l-au laudat, altii au spus ca nu este suficient de intens.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies