marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew Fox: "Rolul din Alex Cross este cea mai grea provocare din viata mea". Chinurile prin care a trecut starul din Lost pentru rolul unui criminal in serie

Matthew Fox dovedeste ca exista viata dupa Lost. Actorul de 46 de ani, care l-a jucat pe Jack in popularul serial Lost, revine pe marile ecrane cu un film violent si dur, Alex Cross, in care joaca rolul unui criminal in serie.

Matthew Fox: Rolul din Alex Cross este cea mai grea provocare din viata mea . Chinurile prin care a trecut starul din Lost pentru rolul unui criminal in serie

Starul serialului Lost a suferit o transformare a corpului fenomenala: actorul de 46 de ani a slabit enorm, insa impresioneaza cu muschii pe care i-a dobandit in urma unui program spartan de pregatire.

Actorul se afla pe coperta celui mai nou numar din revista Men's Fitness, pentru care a oferit un interviu in care a vorbit despre transformarea sa fizica, dar si controversele care i-au patat imaginea in ultimii ani.

"Iubesc sentimentul de libertate si control asupra propriei vieti. De asta iubesc atat de mult sa pilotez avioane. Cand esti actor, nu ai control decat asupra a ceea ce faci. Dar cand esti sus, in aer, esti Dumnezeu" spune actorul pentru Men's Fitness.


In 2011, starul din Lost a fost desfiintat de presa tabloida, dupa ce a fost acuzat ca a batut o femeie, iar fostul sau coleg din Lost, Dominic Monaghan a intarit aceasta idee: "Nu ma intereseaza persoana lui. E un bataus care loveste femei. Nu multumesc".

 

 


In timp ce filma Alex Cross in Cleveland, actorul a fost implicat intr-un accident de masina in care a lovit un autobuz, condus de o femeie. Aceasta l-a acuzat ca ar fi lovit-o, insa actorul a negat, sustinand doar acuzatia de condus sub influenta alcoolului.

"In cei 46 de ani de cand sunt pe planeta, n-am dat intr-o femeie. Nu am facut-o si nici nu o voi face. Dar stiu ca indiferent ce voi spune eu, exista oameni care au aceasta perceptie despre mine. Astea sunt niste porcarii."


 

 


In mai, cei de la Summit Entertainment au lansat prima imagine din Alex Cross, in care Matthew Fox era de nerecunoscut: chel si plin de pachetele de muschi, Fox a  socat pe toata lumea: "Am petrecut aproape toata viata in sala de sport. Dar aici am facut un efort in plus. Am urmarit un antrenament de tip circuit pana imi venea sa vomit. Acest film a fost cea mai mare provocare pe care am avut-o vreodata."

Intr-un alt interviu, Fox a marturisit ca a fost incantat de rol: "Este interesant sa joci rolul unui tip fara nici un fel de compasiune sau morala. Personajul meu este arogant si vede morala ca pe un lucru slab, care nu te face puternic".
 

Alex Cross (Tyler Perry) si partenerul sau Tommy Kane (Ed Burns) pornesc pe urmele criminalului Michael Sullivan (Matthew Fox). Cand Cross il opreste pe acesta din uciderea uneia din victimele sale, criminalul decide sa o ucida pe sotia detectivului intr-un stil foarte sadic. Distributia filmului ii cuprinde pe Tyler Perry, Edward Burns, Rachel Nichols si Jean Reno. Filmul ajunge in Romania pe 23 noiembrie 2012.

Matthew Fox a devenit celebru gratie rolului Jack Shephard din serialul de televiziune de succes "Lost: Naufragiatii". El a mai jucat in filme precum "Asii din maneca/ Smokin' Aces" (2007) si "Fiecare vede altceva/ Vantage Point" (2008). Dupa ce a luat o pauza de 2 ani, Matthew Fox (Jack) revine in 2012- 2013  in 3 filme, printre care  filmul horror "World War Z", in care joaca alaturi de Brad Pitt si drama "Emperor" unde apare alaturi de Tommy Lee Jones.

 

Nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din Lost, Matthew Fox a fost desemnat de revista People unul dintre cei mai frumosi barbati din lume in 1996.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies