marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Transformarea lui Matthew McConaughey despre care toata lumea vorbeste la Hollywood: "Dati-i un Oscar pana nu dispare de pe fata Pamantului"

Matthew McConaughey este atat de epuizat fizic dupa ce a slabit peste 13 kilograme pentru urmatorul sau film, The Dallas Buyer's Club,  incat de abia poate merge singur pe strada scrie Hollywood Reporter precizand ca starea de sanatate si transformarea sa a starnit ingrijorare printre colegii de breasla la Hollywood.

Transformarea lui Matthew McConaughey despre care toata lumea vorbeste la Hollywood: Dati-i un Oscar pana nu dispare de pe fata Pamantului

GALERIE FOTO 31 de transformari socante de la Hollywood

Aparitia actorului in varsta de 42 de ani alaturi de sotia sa Camila Alves la o gala de binefacere in urma cu doua saptamani a fost surprinzatoare pentru prietenii, cunoscutii si fanii starului scrie revista Hollywood Reporter. Slabirea sa dramatica este extrem de discutata la Hollywood mai noteaza sursa citata precizand ca in urma cu cateva zile actorul a fost fotografiat in Texas avand nevoie de sprijinul mamei sale pentru a merge pe strada, la finalul slujbei de dimineata.


In drama The Dallas Buyer's Club ce se va lansa in 2013, actorul il va interpreta pe Ron Woodroof, un electrician heterosexual, homofob, din Texas, caruia medicii i-au spus ca mai are sase luni de trait dupa ce a aflat ca are SIDA. Nemultumit de faptul ca nu are acces la medicamente optionale, el a pus la punct o afacere prin care aducea prin contrabanda medicamente pentru SIDA, pe care le oferea altor bolnavi. El a murit in 1992. Se pare ca McConaughey a castigat rolul in detrimentul unor staruri precum Brad Pitt sau Ryan Gosling. Alaturi de el va mai juca Gael García Bernal, pelicula fiind regizata de Jean-Marc Vallée.


Matthew McConaughey avea o forma fizica de invidiat in urma cu cateva luni, fanii putandu-l admira in cel mai recent film al sau - Magic Mike - in care joaca rolul unui striper. Unele voci din presa de entertainment americana il dau pe Matthew McConaughey favorit la o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Dallas, un patron de club de striptease in Magic Mike.

Actorul american a inceput sa slabeasca la finalul acestei veri, schimbarile fiind observate la scurt timp de fanii sai si de familie, care s-a aratat ingrijorata de numarul mare de kilograme pierdute de Matthew McConaughey. Cazul sau a fost comparat cu cel al actorului britanic Christian Bale, cunoscut pentru metodele sale extreme de a intra in pielea personajelor. In 2009, americanii erau atat de impresionati de cat de mult a slabit din nou pentru filmul Luptatorul incat cei de la revista Entertainement Weekly au scris un articol cu titlul: "Memoriu catre Academia Americana de Film: dati-i lui Christian Bale un Oscar pana nu dispare de pe fata Pamantului".  Bale a fost premiat in 2010 cu mult ravnita statueta pentru rol secundar.


Sursa foto; Getty


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies