marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Christopher Nolan au stralucit pe covorul rosu la premiera filmului "Interstellar"

Matthew McConaughey a avut un an plin de glorie, dar si viitoarele sale proiecte se anunta la fel de interesante. Dupa succesul pe care l-a avut cu Dallas Buyers Club, ce i-a adus admiratia intregii industrii de film, plus o nominalizare la Oscar, actorul lanseaza in acest an un atl film exceptional, Interstellar.

Matthew McConaughey, Anne Hathaway si Christopher Nolan au stralucit pe covorul rosu la premiera filmului Interstellar

Noul film al lui Matthew McConaughey este considerat unul dintre cele mai ambitioase filme ale finalului de an. La premiera actorul a venit insotit de frumoasa lui sotie, Camila Alves, alaturi de care a stralucit pe covorul rosu.


Cu o rochie lunga, care ii urmarea perfect linia corpului, Camila Alves McConaughey, a atras toate privirile. Tot la o rochie lunga a apelat si Anne Hathaway. Decolteul generos a fost eclipsat de bratara impletita pe care a purtat-o pe mana dreapta. Bratara a fost completat cu un lant in acelasi model, care a fost lasat liber pe spate. McConaughey a purtat un costul foarte elegant, gri, asortat pana in cel mai mic detaliu cu sotia lui.



Sursa: Getty Images


McConaughey a povestit cat de impresionat a fost de regizorul Chris Nolan si de ce va fi acesta cel mai ambitios film al sau.


"Interstellar este cel mai ambitios film pe care l-a facut Chris Nolan pana acum. Si sincer, a facut cateva astfel de proiecte, deci va imaginati si voi despre ce este vorba. El este un cineast cu totul deosbit: nu exista probleme pe platouri, el le rezolva pe toate. Lucreaza ca un artist, dar in acelasi timp ar putea avea ce buget isi doreste. Am terminat filmarile chiar mai repede decat era termenul limita" a spus acesta, citat de Collider.



A acceptat rolul fara sa stie despre ce este vorba in film


"Am mers in biroul lui Nolan si am discutat 3 ore. Nici un cuvant despre film sau despre scenariu. Am discutat despre viata in general, despre copii, despre filmele pe care le-am facut. Asa am ajuns sa ne cunoastem mai bine. Cand am plecat m-am gandit ca doar a vrut sa afle mai multe despre mine", a declarat  McConaughey.


La randul sau, Christopher Nolan a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui McConaughey: "El lucreaza din interior catre exterior. Abordeaza fiecare personaj cu o umanitate incredibila, incercand sa intre intr-o conexiune emotionala cu publicul, pastrand insa si rigorile narative".



Sursa: Getty Images


Pelicula este bazata pe teoria fizicianului Kip Thorne care sustine existenta gaurilor de vierme. Astfel, povestea filmului va include calatorii in spatiu si timp, calatorii realizate de catre un grup de oameni de stiinta care ajung intr-o alta dimensiune.


Interstellar se va lansa in cinematografele din Romania incepand cu 7 noiembrie 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies