marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey are o transformare fizica socanta, asemanatoare cu cea a lui Christian Bale in "Masinistul". Actorul joaca rolul unui bolnav de SIDA

Actorul de 42 de ani a trecut printr-o transformare fizica extrema, care aminteste de cea a lui Christian Bale in filmul "Masinistul".

Matthew McConaughey are o transformare fizica socanta, asemanatoare cu cea a lui Christian Bale in Masinistul . Actorul joaca rolul unui bolnav de SIDA

 

Matthew McConaughey a fost de nerecunoscut pentru fotografi atunci cand si-a facut aparitia la filmarile peliculei "Wolf of Wall Street" regizata de Martin Scorsese. In filmul care se va lansa in 2013, Matthew McConaughey va juca rolul lui Mark Hanna, mentorul lui Jordan Belfort/ Leonardo DiCaprio.


Scenariul are la baza autobiografia lui Jordan Belfort, un agent de bursa din Long Island care a stat 20 de luni in inchisoare pentru ca a refuzat sa coopereze intr-un caz de frauda din anii '90. Filmul se va concentra pe succesele si esecurile lui Belfort pe Wall-Street, dar si viata sa personala tumultoasa, marcata de petreceri, alcool si droguri.


Actorul american ar fi pierdut in jur de 10 kilograme,  insa nu pentru acest rol, ci pentru urmatorul sau film "The Dallas Buyer’s Club", o drama in regia lui Jean-Marc Vallée unde va juca alaturi de Hilary Swank si Nicole Michele Sobchack. Matthew McConaughey va interpreta in acest film rolul unui electrician "trimis acasa sa moara" dupa ce a fost diagnosticat cu SIDA in 1986. Acesta insa descopera lumea farmaciilor underground care furnizau medicamente ce-ti puteau prelungi viata in cazul in care erai depistat pozitiv.

Filmul The Dallas Buyer’s Club se va lansa in 2013 si este sustinut financiar de Matthew McConaughey. Cupluri de regizori-actori cu renume ca Brad Pitt si Marc Forster sau Ryan Gosling si Craig Gillespie si-au exprimat in trecut dorinta de face acest film.


"Am slabit cu ajutorul ceaiurilor" a povestit Matthew care anunta inca din urma cu o luna ca nu va arata deloc sanatos la debutul filmarilor in septembrie.


Filmul The Dallas Buyer’s Club se inspira din povestea reala a lui Ron Woodruff, un electrician heterosexual diagnosticat cu SIDA in anul 1986, caruia medicii i-au comunicat ca nu mai are decat cateva luni de trait. Acesta a inceput sa consume si sa distribuie altor pacienti diagnosticati cu sindromul imunodeficientei dobandite medicamente netestate, care erau interzise in SUA in acea perioada, prelungindu-si viata cu 6 ani
.

"A fost foarte dificil sa obtinem bani pentru acest proiect, dat fiind subiectul si faptul ca este vorba despre o drama de epoca. Mult timp am fost foarte, foarte aproape de reusita. Incercam din nou sa obtinem suma cu care Jean-Marc simte ca este capabil sa realizeze filmul, cu conditia de a ni se lasa libertatea creativa de a relata povestea asa cum consideram noi ca este necesar. Cateodata ni se ofera aceasta sansa. Acum este un moment oportun. Anumite lucruri din noul scenariu ii determina pe cei care ar putea pune la bataie sursele de finantare sa afirme ca ideile sunt mai bune acum", s-a confesat Matthew McConaughey.
 


 

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies