marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey: cum l-a ajutat Tom Hanks sa slabeasca 22 de kg pentru rolul din Dallas Buyers Club

Tom Hanks l-a ajutat pe Matthew McConaughey sa slabeasca peste 22 de kilograme pentru a juca rolul unui bolnav de SIDA in cel mai recent film al sau, "Dallas Buyers Club".

Matthew McConaughey: cum l-a ajutat Tom Hanks sa slabeasca 22 de kg pentru rolul din Dallas Buyers Club

"L-am sunat pe Tom si am avut o conversatie grozava despre ce a invatat el privind pierderea in greutate, dupa ce a jucat in «Philadelphia» si «Naufragiatul/ Cast Away», pe urma am consultat un nutritionist pentru a gasi cea mai buna metoda ca sa slabesc", spune Matthew McConaughey, informeaza femalefirst.co.uk.


Actorul american, care, inainte de inceperea filmarilor, avea 83 de kilograme, a fost hotarat sa socheze cu pierderea sa drastica in greutate.


"Cand mergeam la plimbare, oamenii ma intrebau daca ma simt bine. M-am intalnit cu niste prieteni, iar ei nu m-au intrebat daca ma simt bine, ci au exclamat «Dumnezeule, ai nevoie de ajutor». Atunci mi-am spus ca am slabit atat cat trebuie", a precizat actorul in varsta de 43 de ani.


Matthew McConaughey, care are trei copii cu modelul Camila Alves, nu isi face griji in legatura cu faptul ca slabirea ii va afecta sanatatea pe termen lung si sustine ca organismul este in stare de mult mai multe lucruri decat oamenii isi pot inchipui.


Filmul "Dallas Buyers Club", regizat de Jean-Marc Vallée, prezinta povestea lui Ron Woodroof, un electrician texan, care se lupta cu institutiile medicale si cu companiile farmaceutice dupa ce a fost diagnosticat cu virusul HIV, in 1986. Filmul va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 1 noiembrie.


Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut in 1993, dupa rolul din comedia "Marea ameteala/ Dazed and Confused", construindu-si ulterior o cariera stralucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine ma marit?/ The Wedding Planner", "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" si "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi vazut in 2009 pe marile ecrane in comedia romantica "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" si a jucat rolul principal in drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera in 2011.
 

 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto


Modifică setările cookies