marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Interstellar, filmul care te trimite intr-o alta galaxie. Productia lui Christopher Nolan a condus la o noua descoperire stiintifica

Regizorul Christopher Nolan are o contributie nebanuita la progresul societatii, iar Interstellar ne transpune intr-o lume nedescoperita inca.

Interstellar, filmul care te trimite intr-o alta galaxie. Productia lui Christopher Nolan a condus la o noua descoperire stiintifica

Filmul Interstellar a zguduit intreaga lume intr-un mod absolut surprinzator. Productia a dus la o noua descoperire stiintifica cu privire la gaurile negre. Nolan a lucrat cu specialistul in astrofizica, Kip Thorne, pentru a crea cea mai realista imagine a acestora.


Thorne a trimis sute de pagini cu date si coordonate pe care expertii in efecte speciale le-au introdus in diferite softuri in incercarea de a se apropia cat mai mult de realitate. Thorne a reprodus aceste gauri negre doar teoretic deoarece nimeni nu are idee cum ar arata acest obiect astronimic.


Dupa ce au fost generate o multitudine de simulari, se pare ca gaura neagra nu arata asa cum se astepta echipa de specialisti.


"Spatiul din jurul gaurii negre nu este unul rotund. In loc sa arate ca inelul din jurul lui Saturn in jurul unei gauri negre, lumina din jurul ei da nastere unei imagini absolut fantastice", a spus Paul Franklin, expertul in efecte speciale.


Thorne a realizat imediat ca modelul generat de echipa este cel mai fidel obtinut vreodata: "Asa arata in realitate o gaura neagra. Asa se comporta natura. Punct", a exclamat acesta.


Vezi imaginea aici!


In acest conditii, oamenii de stiinta au cazut de acord asupra faptului ca atunci cand il urmaresti pe Matthew McConaughey in timp ce salveaza lumea, poti sa fi sigur ca asa este si in realitate.



 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies