marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew Perry dezvăluie că alcoolismul l-a făcut de rușine în fața lui Jennifer Aniston

Într-un volum biografic, starul din serialul „Friends“ face dezvăluiri despre problemele pe care le-a avut cu consumul de droguri și alcool.

Matthew Perry dezvăluie că alcoolismul l-a făcut de rușine în fața lui Jennifer Aniston
Matthew Perry spune a fost „speriat“ și „rușinat“, atunci când colega sa de platou, actrița Jennifer Aniston, l-a luat la întrebări cu privire la consumul de alcool.
 
Actorul care l-a interpretat pe Chandler Bing în sitcomul NBC „Friends“ alături de Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Lisa Kudrow și Courteney Cox din 1994 până în 2004, s-a luptat cu dependența de alcool și droguri la apogeul faimei sale.
 
„Secretele te ucid. Secretele ucid oameni ca mine. În acel moment ar fi trebuit să fiu vedeta orașului. Eram într-o cameră întunecată, mă întâlneam doar cu traficanți de droguri și eram singur. Jenny a spus: «Știm că bei». Imaginați-vă cât de înspăimântător a fost acel moment“, și-a amintit el.
 
Cu toate acestea, Aniston, care a interpretat-o pe Rachel Green în sitcomul de succes, a fost cea care „i-a întins cel mai mult mâna“ și că este foarte „recunoscător“ că a avut sprijinul ei, a spus el într-un interviu acordat Dianei Sawyer. 

 
După ani de abstinență, el a vorbit despre lupta sa cu dependența în noua sa carte de memorii „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing“ și spune că cititorii vor fi surprinși de cât de „grave“ au fost problemele sale și cât de aproape a fost de moarte.
 
„Cred că vor fi surprinși de cât de rău mi-a fost uneori și cât de aproape am fost de moarte. Spun în carte că, dacă aș muri, oamenii ar fi triști, dar nu ar surprinde pe nimeni. Iar acesta este un lucru foarte înfricoșător cu care trebuie să trăiești. Așa că sper că oamenii se vor identifica cu el și vor ști că această boală atacă pe toată lumea. Nu contează dacă ai succes sau nu, bolii nu-i pasă“, a mai spus el.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies