marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matthew McConaughey: actorul a renuntat la un salariu de 15 milioane de $ pentru a face filmul Dallas Buyers Club

The Hollywood Reporter anunta ca Matthew McConaughey a renuntat la rolul din pelicula Magnum, P.I.care i-ar fi adus un castig de 15 milioane de $ in favoarea unor roluri mai mici cum ar fi rolul principal din Dallas Buyers Club.

Matthew McConaughey: actorul a renuntat la un salariu de 15 milioane de $ pentru a face filmul Dallas Buyers Club

In anul 2008, actorul in plina ascensiune a primit doua oferte care se suprapuneau, trebuind sa aleaga intre un proiect de 15 milioane de $ impotriva a 15% din aceasta suma pentru un film marca Universal. 

 

In ciuda castigurilor de mai mult de 100 de milioande de $ numai in SUA ale peliculei How to Lose a Guy in 10 Days, Matthew McConaughey nu a putut atinge nici macar un castig de 60000 de $ pentru aparitia in Suferf, Dude ceea ce a facut ca refuzul celor 15 milioane de $ sa starneasca extrem de multe controverse.

 

Proiectele cinematografice in care actorul este implicat incepand din 2011 si care au atras atentia asupra sa sunt Bernie in regia lui Rchard Linklater, Killer Joe in regia lui William Friedkin, productia lui Lee Daniel The Paperboy si lucrarile lui Steven Soderberg Magic Mike si Mud.

 

 

Despre modul in care isi proiecteaza cariera McConaughey declara ca „a-ti lua un an liber si a spune nu productiilor ce se vor a fi catchy mi-au dat o noua idee si poate imi vor creiona o alta imagine.” In timp ce o sursa apropiata a actorului completeaza cele spuse de acesta spunand „ uneori tinta e cea care determina cursul sagetii. McConaughey era plictisit si vroia ca lumea sa il perceapa ca fiind mai mult decat un tip atragator si atat.”

 

Actorul declara ca a avut pentru o scurta perioada indoieli asupra renuntarii la rolul din Magnum dar nasterea primului sau fiu, Levi, i-a intarit convingerea ca a facut ce trebuia facut.

 

Producatorul peliculei Dallas Buyers Club, Robbie Brenner, a declarat despre McConaugheI ca „a avut o cariera extraordinara si orice decizie luata a fost extrem de bine gandita. Cand devii parinte si mai multa experienta de viata, vrei sa lasi in urma ta ceva remarcabil. Asta face acum Matthew; Alege mari regizori care se ocupa de filme extraordinare pentru a crea o filmografie incredibila in urma.

 

 

Oferta pentru rolul din Dallas i-a fost inaintata actorului in anul 2010 si a primit doar 200000 de $. In mod ironic, participarea il productii mici l-au dus catre participarea intr-un film cu buget impresionant, Interstellar, produs de Warner Bros in colaborare cu Paramount in regia lui Cristopher Nolan; fiind greu de crezut ca fara experienta anterioara din filme prestigioase McConaughey s-ar fi aflat in atentia acestuia.

 

Inainte de lansarea peliculei The Dallas Buyers Club, McConaughey a fost intrebat cum s-ar fi simtit daca publicul nu ar fi primit bine drama despre SIDA „ Evident ca imi doresc sa prinda la public, dar chiar daca nu ar fi asa, nimic nu ar putea sa imi ia experienta traita in timpul realizarii acestui proiect minunat.” a raspuns acesta.


Filmul va fi lansat pe marile ecrane din SUA pe 1 noiembrie 2013.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies