marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meadow Walker i-a adus un omagiu emotionant tatalui sau: ce imagine a postat cu Paul Walker

Fiica lui Paul Walker, in varsta de 16 ani, si-a adus aminte de tatal sau si i-a adus un omagiu emotionant pe Facebook, de Ziua Tatalui.

Meadow Walker i-a adus un omagiu emotionant tatalui sau: ce imagine a postat cu Paul Walker

Meadow Walker i-a adus un omagiu tatalui sau pe retelele de socializare, unde a postat o imagine din copilarie, cand ea era mica, in bratele tatalui sau, in timp ce acesta o pupa pe obraz.

"Happy Father's Day" a scris aceasta la descrierea imaginii, care a primit rapid mii de like-uri. Ea este singurul copil al regretatului actor, care a murit in noiembrie 2013.

Meadow are de ce sa mandreasca, ultimul film din serie in care apare tatal ei a devenit un fenomen mondial, cu incasari de peste 1 miliard de dolari, iar recenziile primite au fost pozitive. Ultima cursa a lui Paul Walker nu va fi uitata niciodata.


Furious 7 s-a lansat cu aproape un an mai tarziu, la inceputul lunii aprilie, in 2015. Paul Walker apucase sa filmeze majoritatea dintre scene, dar James Wan si echipa sa s-au straduit sa creeze o poveste care sa nu fie doar inca o aventura spectaculoasa din serie, ci sa aiba o insemnatate pentru toti implicati, plus comunitatea uriasa de fani. Intre timp, a facut incasari record, de aproape 1.5 miliarde de dolari.

 

 

happy Father's Day

A photo posted by Meadow Walker (@meadowwalker) on

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies