marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai premiate filme la Globurile de Aur au fost aduse in Romania de MediaPro Distribution

Cea de-a 71-a editie a Globurilor de Aur a recompensat filmele lansate pe marile ecrane din Romania de catre MediaPro Distribution, liderul distributiei cinematografice pe piata locala, cu cele mai importante trei premii din cadrul prestigioasei ceremonii. Este vorba despre lansarile de succes „12 ani de sclavie”, „Lupul de pe Wall Street” si „Gravity 3D: Misiune in spatiu”.

Cele mai premiate filme la Globurile de Aur au fost aduse in Romania de MediaPro Distribution

Considerat unul dintre favoritele galei de anul acesta cu 7 nominalizari, drama „12 ani de sclavie” a obtinut mult ravnitul premiu pentru „Cel mai bun film”. „Gravity 3D: Misiune in spatiu” i-a adus lui Alfonso Cuarón distinctia de „Cel mai bun regizor”, iar Leonardo DiCaprio a fost desemnat drept „Cel mai bun actor intr-o comedie sau muzical” pentru rolul din controversatul film „Lupul de pe Wall Street".

 

 

Filmul „12 ani de sclavie”, care a avut premiera in cinematografe pe 3 ianuarie, este inspirat din povestea adevarata a unui barbat care lupta pentru supravietuire si libertate, intr-o perioada in care culoarea pielii stabileste valoarea umana. Inainte de izbucnirea Razboiului Civil din Statele Unite, Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), un negru care pune pret pe libertate, este rapit si vandut ca sclav. Trecand prin momente de o cruzime insuportabila, dar si prin clipe neasteptate de blandete, pentru Solomon nepretuite raman viata si demnitatea sa.


Din 10 ianuarie pe marile ecrane din Romania, comedia „Lupul de pe Wall Street” spune povestea unui broker care a trait visul american pana cand acesta s-a transformat in cosmar. A inceput de jos si a avut o ascensiune fulgeratoare, iar lacomia corporatista, succesul in exces si puterea dobandita l-au transformat dintr-un broker onest in infractor implicat in scandaluri de coruptie, inselaciune si crima. Regizat de Martin Scorsese, filmul ii mai are in distributie pe Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Jean Dujardin, Jon Bernthal si Jon Favreau.



Cu aproximativ 170.000 de spectatori inregistrati pana in prezent, filmul „Gravity 3D: Misiune in spatiu” ii aduce pe Sandra Bullock si George Clooney in rolurile a doi astronauti care, in urma unui dezastru de neevitat, raman captivi in spatiul infinit. Avand efecte speciale exceptionale supervizate in cel mai mic detaliu de regizorul Alfonso Cuarón, drama impresioneaza datorita realismului cutremurator si unei imagini impecabile care face cinste tehnologiei 3D.

 


 

 

MediaPro Distribution este distribuitorul exclusiv al Warner Bros. Pictures in Romania, detinand si o selectie generoasa de titluri independente ale caselor de productie consacrate Lionsgate, Summit a Lionsgate Company, Relativity Media, Nu Image, IM Global, Sierra/ Affinity, Red Granite, Film Nation, Europa Corp., Mr. Smith si Studio Canal.


Incepand cu anul 2011, MediaPro Distribution si-a extins operatiunile in Ungaria (Pro Video Film & Distribution), Cehia si Slovacia (Bontonfilm), avand drept obiectiv principal furnizarea unui continut de cea mai buna calitate atat teritoriilor in care deja opereaza, precum si noilor piete pe care vrea sa le acceseze prin intermediul programelor sale.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies