marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata: actrita a nascut un baietel

Vedeta din primele doua filme Transformers a devenit luna trecuta mama pentru prima data.

Megan Fox, asa cum nu ai mai vazut-o niciodata: actrita a nascut un baietel

GALERIE FOTO  30 de imagini cu Megan Fox


Actrita de 26 de ani a anuntat ieri pe pagina de Facebook ca a nascut un baietel pe 27 septembrie. "Am fost norocosi de ultimele saptamani de liniste acasa, insa vreau sa aflati asta de la mine. Primul nostru copil, Noah Shannon Green, a venit pe lume pe 27 septembrie. Este sanatos, fericit, perfect" a anuntat Megan.

Megan Fox este casatorita cu actorul Brian Austin Green din 2010 iar in aceasta vara a anuntat ca va fi mamica. Brian Austin Green mai are un baiat de 10 ani dintr-o relatie anterioara cu Vanessa Marcil.

"Suntem recunoscatori ca avem sansa sa fim parintii acestui suflet minunat si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat aceasta bucurie nemarginita si aceasta dragoste curata" a mai scris actrita.

 

Evenimentul a facut-o pe tanara actrita mai fericita ca niciodata, au declarat apropiatii sai pentru revista People.

 


Megan Fox, in varsta de 26 de ani, si Brian Austin Green, in varsta de 38 de ani, s-au cunoscut in 2004, s-au logodit in 2006, s-au despartit la inceputul anului 2009, dar s-au casatorit in cele din urma in iunie 2010, in Hawaii.


Megan Fox a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon si a spus ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el".

 

Actrita a decis sa aloce mai mult timp familiei, asa ca pentru moment nu are foarte multe proiecte in viitor. Megan Fox va lansa in 2013 un singur film, unde are un rol mic. This is 40 in regia lui Judd Appatow este o comedie centrata pe povestea lui Pete (Paul Rudd) si Debbie (Leslie Mann), un cuplu care simte ca relatie lor se slabeste, iar varsta de 40 de ani pare sa ii demoralizeze total.

 


sursa foto: celebritybabies.people.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies