marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Megan Fox si regizorul Michael Bay au ingropat securea razboiului: actrita va juca in Teenage Mutant Ninja Turtles

Megan Fox a facut pace cu regizorul Michael Bay, dupa ce in urma cu doi ani actrita a fost data afara din seria Transformers pentru ca l-a facut "nazist" pe Bay. Megan Fox va juca rolul principal feminin in filmul Teenage Mutant Ninja Turtles, pe care il va produce Michael Bay.

Megan Fox si regizorul Michael Bay au ingropat securea razboiului: actrita va juca in Teenage Mutant Ninja Turtles

GALERIE FOTO  30 de imagini cu Megan Fox

 

Megan Fox o va juca pe April O'Neal, prietena umana a Testoaselor Ninja. Vestea a fost anuntata public chiar de regizor pe site-ul sau: "O readucem pe Megan Fox inapoi in familie" a fost mesajul sau.

Hollywood Reporter informeaza ca Bay si Fox s-ar fi impacat dupa o serie de intalniri, la care a participat si regizorul  Jonathan Liebesman, cel care se va ocupa de Teenage Mutant Ninja Turtles. Actrita ar fi fost cucerita de poveste si a accepta imediat rolul.
 

Proiectul inca este in dezvoltare si se cauta actori pentru a intregi distributia. Castingul a inceput, insa se pare ca vor fi nume necunoscute in rolurile celebrilor  Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael. Filmul va fi realizat in mare parte cu tehnica CGi iar testoasele ninja vor fi create cu tehnica motion-capture.
 

In urma cu cateva luni, Michael Bay, a provocat reactii dure in randul fanilor pe retelele sociale dupa ce a facut dezvaluiri inedite despre Teenage Mutant Ninja Turtles care se va lansa pe 25 decembrie 2014.


"Testoasele din Teenage Mutant Ninja Turtles fac parte dintr-o rasa de extraterestri, sunt puternice, amuzante si adorabile. Copiii vor crede ca exista in realitate dupa ce vor vedea filmul" a povestit regizorul recunoscut drept un adevarat rege al box-office-ului, toate filmele sale depasind incasari de 100 de milioane de dolari. Bay este adesea criticat pentru ca acorda o importanta mare efectelor speciale si pentru ca sacrifica povestea in favoarea scenelor de explozii.



Megan Fox
a devenit cunoscuta dupa ce a jucat in primele doua filme din seria "Transformers". Actrita a fost concediata din distributia celui de-al treilea film din aceasta franciza, cu cateva zile inainte de inceperea filmarilor, dupa ce il comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler si cu Napoleon si a spus ca "este un adevarat cosmar sa lucrezi cu el". In ultima vreme, actrita a decis sa aloce mai mult timp familiei, dupa ce anul trecut a nascut un baietel. In 2012, a avut scurte aparitii in comediile The Dictator si This is 40.


Sursa foto: Getty
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies