marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mel Gibson vrea sa regizeze Iron Man 4: "Sunt sigur ca o pot face"

Actorul si regizorul australian Mel Gibson a declarat ca isi doreste sa regizeze cel de-al patrulea film din franciza "Iron Man", informeaza dailymail.co.uk.

Mel Gibson vrea sa regizeze Iron Man 4: Sunt sigur ca o pot face


Robert Downey Jr.,
starul primelor trei filme din franciza "Iron Man", declarase anterior ca va accepta sa joace din nou acest rol in al patrulea lungmetraj din serie, daca acea pelicula va fi regizata de bunul sau prieten Mel Gibson. Starul australian, invarsta de 58 de ani, a declarat intr-un interviu recent ca a analizat serios acea oferta si ar putea sa o accepte.


"Sunt destul de bun cand vine vorba de regia de film. Cred ca am cateva statuete care dovedesc asta. Cred ca pot sa o fac", a spus Mel Gibson, referindu-se la cele cinci premii Oscar pe care le-a castigat cu filmul sau "Inima neinfricata/ Braveheart" in 1996, inclusiv la categoria "cel mai bun film" si "cel mai bun regizor".

 

 

 

Intr-un interviu acordat weekendul trecut pentru emisiunea "Extra" prezentata de Mario Lopez, Mel Gibson a vorbit despre cariera sa de regizor, pe care o considera in acest moment mai importanta decat aceea de actor. "Cred ca sunt mai bun ca regizor decat ca actor", a spus starul australian, vorbind despre sansele sale de a se implica in realizarea celui de-al patrulea film din seria "Iron Man". Cariera de actor a lui Mel Gibson a intrat intr-un con de umbra incepand din 2006, odata cu mediatizarea intensa a problemelor sale cu alcoolul si a scandalurilor din viata lui privata. Din acest motiv, el intentioneaza sa se "repozitioneze" in industria de la Hollywood si sa se concentreze aproape exclusiv asupra carierei de regizor.

Cel mai recent rol principal major al sau a fost acela din pelicula "Get the Gringo" din 2012, insa acel lungmetraj nu a avut parte de o distributie la nivel national in Statele Unite, fiind lansat doar pe DVD si pe platformele V0D (Video on Demand). "The Beaver", filmul sau din 2011, a reprezentat la randul sau o mare dezamagire prin prisma incasarilor.

Incercand sa contribuie la reabilitarea imaginii lui Mel Gibson, cazut in dizgratie la Hollywood, actorul Robert Downey Jr. a lansat un apel catre marile studiouri si producatorii de film din Statele Unite, in 2011, la cea de-a 25-a editie a galei American Cinematheque Awards, unde starul australian a primit un trofeu pentru intreaga cariera.
 


 

 

Robert Downey Jr., a carui lupta cu dependenta de droguri a fost la randul ei puternic mediatizata, a declarat la acel eveniment: "Va cer cu umilinta sa fiti alaturi de mine, cu exceptia cazului in care sunteti complet lipsiti de pacate, dar in acest caz cred ca v-ati ales gresit industria in care lucrati, si sa il iertati pe bunul meu prieten (Mel Gibson, n.r.) pentru erorile sale si sa ii oferiti si lui o a doua sansa, asa cum ati procedat si in cazul meu, pentru a-i permite sa continue sa contribuie la aceasta arta comuna a noastra, fara sa fie facut de rusine".
 

 

Actorul american s-a confruntat multi ani cu dependenta de droguri si alcool si era vazut de producatorii de la Hollywood drept o vedeta care va indeparta publicul de salile de cinema. In ultimii ani, insa, a fost cel mai bine platit actor la nivel mondial, potrivit listei intocmite anual de revista Forbes, cu castiguri estimate la 75 de milioane de dolari anual. Succesul financiar vine din proiectele "Iron Man" si "The Avengers", care au avut incasari totale de 3,9 miliarde de dolari, la nivel mondial. "Iron Man 3" este in prezent situat pe locul al saselea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile, iar "The Avengers" ocupa pozitia a treia in acelasi clasament.

 

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto


Modifică setările cookies