marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Meryl Streep s-a despărțit de soțul său, Don Gummer, după 45 de ani de căsnicie

Actrița a dezvăluit că ea și partenerul său de viață trăiesc separate de șase ani de zile.

Meryl Streep s-a despărțit de soțul său, Don Gummer, după 45 de ani de căsnicie
Încă un cuplu celebru a ajuns la despărțire, demonstrând încă o data că, în Cetatea Filmului, niciun mariaj nu rezistă pe viață.
 
După un mariaj de 45 de ani, Meryl Streep și soțul ei, Don Gummer, au dezvăluit că sunt despărțiți „de mai bine de șase ani“, după ce au decis să aibă „vieți separate“. Cei doi s-au căsătorit în 1978 și au împreună patru copii: Henry, 43 de ani, Mamie, 40 de ani, Grace, 37 de ani, și Louisa Jacobson, 30 de ani.
 
Într-o declarație publicată de cei de la Page Six, un purtător de cuvânt a afirmat că actrița din „The Devil Wears Prada“, în vârstă de 74 de ani, și sculptorul în vârstă de 76 de ani „sunt despărțiți de mai bine de 6 ani și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales să aibă vieți separate“.



 
Potrivit publicației, Meryl Streep a fost văzută ultima dată împreună cu soțul ei acum cinci ani, la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2018. 
 
Ei s-au cunoscut prin intermediul fratelui lui Meryl în 1978 și au spus „Da“ mai târziu în același an, în septembrie, în timpul unei ceremonii romantice în grădina casei părinților ei.


 
Pe parcursul căsniciei lor, Meryl și Gummer - care a obținut un masterat la Universitatea Yale - au avut patru copii și cinci nepoți. În 2002, actrița povestea pentru revista „Vogue“ că secretul căsniciei lor de lungă durată a fost „bunăvoința și disponibilitatea de-a lăsa de la tine - și de a tăcea din când în când. Nu există o rețetă a modului în care să crești o familie, este întotdeauna o negociere enormă“.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies