marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Bay isi cere scuze pentru finalul blockbusterului Armageddon: greselile pe care le-a facut regizorul

Michael Bay si-a surprins si dezamagit fanii in momentul in care  a declarat ca regreta finalul unuia dintre cele mai populare filme ale carierei lui – Armageddon, conform Huffington Post. Aflat in Florida pentru a-si promova noul proiect, Pain & Gain, regizorul a simtit nevoia sa isi ceara scuze pentru ultimul act din blockbuster-ul cu Bruce Willis, un film considerat de multi a fi perfect.

Michael Bay isi cere scuze pentru finalul blockbusterului Armageddon: greselile pe care le-a facut regizorul

Michael Bay a facut una dintre cele mai bizare declaratii ale carierei lui, dupa ce a marturisit ca regreta finalul  lui Armageddon. Lansat in 1998, filmul a avut incasari de peste 500 de milioane de dolari si a devenit rapid un preferat al fanilor. Mai mult, pana si coloana sonora a peliculei s-a bucurat de o faima impresionanta. "Imi cer scuze pentru finalul lui Armaggedon. As reface ultima parte, insa am avut la dispozitie doar 16 saptamani sa-l facem, iar studioul nu ne-a oferit mai multi bani" a spus Bay.

 


Cu toate ca Armageddon nu a fost preferatul criticilor, avand un procent de 39% pe site-ul Rotten Tomatoes, publicul s-a indragostit de film. Povestea despre sacrificiile necesare pentru salvarea planetei a induiosat fanii, iar ultimele scene ale peliculei au facut istorie. Declaratia lui Bay a fost intampinata cu ostilitate de catre fani, care si-au exprimat nemultumire pe retele de socializare, in special Twitter. Acestia au afirmat ca regizorul are multe alte motive pentru care ar trebui sa le ceara scuze, Armageddon nefiind printre ele.
 

 

Cu toate ca afirmatia bizara a lui Bay a starnit controverse pe Internet, o posibila explicatie pentru ea ar fi ca regizorul se adresa criticilor, nu publicului. Michael Bay nu a fost niciodata preferatul criticilor si probabil nici nu va fi. Regizorul a declarat pentru The Miami Herald ca a avut doar 16 saptamani la dispozitie  sa faca tot filmul in doar 16 saptamani. “Nu a fost drept pentru film.” a mai spus acesta, dand vina si pe studioul de productie care a cerut pelicula inainte ca aceasta sa fie terminate conform planurilor. Bay a mai povestit despre cum directorul de efecte speciale a avut o criza nervoasa si el a fost nevoit sa il sune pe James Cameron sa ii ceara sfaturi depsre cum sa le faca singur.

 

 

“As reface ultima parte din film daca as putea.” a mai declarat Bay spre oroarea fanilor, ultimele scene fiind cele mai indragite din intreaga pelicula. Michael Bay se pregateste sa inceapa filmarile pentru continuarea Transformers, cel de-al patrulea film al seriei, care ii are in distributie pe Mark Wahlberg si Stanley Tucci. Sa speram ca filmarile vor merge conform planului sic a Bay nu va simti nevoia sa isi ceara scuze si pentru acest proiect peste 15 ani.


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies