marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas este cel mai puternic om din lume: actorul il va juca pe Ronald Reagan intr-un film produs de Ridley Scott  

Michael Douglas va deveni cel mai puternic om din lume si il va portretiza pe al 40-lea presedinte din istoria Americii, Ronald Reagan. Noul film, intitulat momentan "Reykjavik" este produs de Ridley Scott iar pentru regie negociaza in aceste momente Mike Newell, cunoscut pentru Harry Potter si Pocalul de Foc.

Michael Douglas este cel mai puternic om din lume: actorul il va juca pe Ronald Reagan intr-un film produs de Ridley Scott

 

Michael Douglas, care este activ in campaniile electorale si strange fonduri pentru Partidul Democrat este in negocieri pentru a-l portretiza pe Ronald Reagan in filmul Reykjavik, pe care Ridley Scott tintea sa il regizeze, scriu cei de la Hollywood Reporter. Insa acesta din urma va produce filmul prin intermediul companiei sale, Scott Free Productions.

 

Filmul "Reykjavik" se centreaza pe evenimentele din 1986, cand presedintele american Ronald Reagan s-a intalnit cu liderul sovietic Mihail Gorbaciov in Reykjavik, capitala Islandei, pentru a discuta despre problema armelor nucleare, dupa ce a avut loc tragedia de la Cernobil.

 

Pe 11 octombrie 1986, Gorbaciov si Reagan s-au intalnit in Reykjavík, Islanda, pentru a discuta problema reducerii numarului de rachete cu raza medie de actiune din Europa. Spre uriasa surprindere a consilierilor celor doi lideri, cei doi au cazut de acord asupra eliminarii sistemelor de rachete cu raza medie de actiune din Europa si asupra limitarii numarului total de capete nucleare a fiecarei parti la 100. Intelegerea celor doi avea sa fie incununata de semnarea tratatului cu privire la rachetele cu raza medie de actiune in 1987.

 

 

Producatorii sunt in cautarea actorului care sa il interpreteze pe Gorbaciov. Participant Media, care se ocupa cu promovarea filmului, va finanta proiectul cu 10 milioane de dolari. Filmarile vor incepe in martie in Germania. Participant Media au mai fost implicati intr-un film cu subiect politic, dupa ce s-au ocupat de finantarea documentarului An Inconvenient Truth.

 

Aceasta ar fi prima apartie a lui Michael Douglas pe marile ecrane dupa rolul secundar din Haywire din 2011, regizat de Steven Soderbergh si in care a jucat alaturi de Antonio Banderas, Ewan McGregor, Channing Tatum, Michael Fassbender si Gina Carano.
 

Actorul, care anul trecut a invins lupta cu cancerul, filmeaza in aceste momente la Behind the Candelabra, un film regizat de Steven Soderbergh pentru televiziune, in care actorul de 67 de ani il va juca pe Liberace.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies