marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, zi de naștere la comun, de 24 de ani încoace

Născuți la distanță de fix 25 de ani, cei doi actori cred că nu e o simplă întâmplare că împărtășesc aceeași zi de naștere.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, zi de naștere la comun, de 24 de ani încoace
La mulți ani, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas! Pe 25 septembrie, perechea de actori s-a aniversat din nou la comun, așa cum o face de 24 de ani încoace. Catherine a împlinit 53 de ani, iar Michael 78. „E ziua
Noastră“, a scris actrița pe rețelele de socializare. „Și după 24 de ani de când ne aniversăm împreună, sunt la fel de nerăbdătoare să ne bucurăm de această zi de naștere a amândurora. Te iubesc! În cinstea ta, soțule“, a declarat superba brunetă.
 
Ceva mai târziu, actrița a postat un filmuleț cu soțul său de la bordul unui elicopter, fără ca să dezvăluie, însă, și destinația spre care se îndreaptă pentru aniversarea lor de anul acesta.

 

Incredibilă nu este doar coincidența faptului că ambii actori sunt născuți pe 25 septembrie, ci și longevitatea cuplului lor, diferența de 25 de ani dintre ei născând mereu suspiciuni și bârfe, puțini dându-le șanse să reziste împreună. Dar iată că, după problemele ei emoționale, când a fost diagnosticată ca fiind bipolară, și după problemele lui de sănătate, el supraviețuind unui cancer destul de agresiv la nivelul gâtului, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt împreună și acum. Ba chiar Zeta crede că nimic nu e întâmplător și că îi era scris să-l întâlnească pe Michael.

 

Cele două legende ale Hollywood-ului s-au cunoscut la un festival de film, în 1998. S-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii: pe Dylan (22 de ani) și pe Carys (19).

 
Catherine Zeta-Jones este cea mai sexy variantă a Morticiei Addams în cel mai recent serial despre familia Addams, „Wednesday“, creat de Netflix. 
 
FOTO: Instagram

Galerie foto


Modifică setările cookies