marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Din toamnă, povestea Familiei Addams revine pe ecrane cu „Wednesday” și cu cea mai sexy Morticia, Catherine Zeta-Jones

Unul dintre cele mai așteptate seriale ale acestui an va fi difuzat pe platforma Netflix și are în distribuție și un actor român.

Din toamnă, povestea Familiei Addams revine pe ecrane cu Wednesday și cu cea mai sexy Morticia, Catherine Zeta-Jones
Spusă din unghiul de vedere al isteței, dar și maleficei Wednesday Addams, în perioada studenţiei la Academia Nevermore, povestea Familiei Addams va fi spusă, de această data, cu ajutorul actorilor Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, dar și a actorului român George Burcea, pe care-l vom vedea în rolul taciturnului Lurch.
 
Cineastul Tim Burton va regiza patru dintre cele opt episoade și va fi producătorul executiv al serialului de comedie horror al creatorilor Miles Millar și Alfred Gough (Smallville).

 
Prezența lui Catherine Zeta-Jones este absolut ispititoare, fiind poarte cea mai sexy Morticia de când există acest personaj pe ecrane.
 
„Vanity Fair“ a prezentat în exclusivitate o primă imagine cu familia Addams în toată gloria lor gotică.

Carolyn Jones a jucat rolul Morticia în primul serial „Familia Addams” din 1960. Anjelica Huston, poate cea mai faimoasă, a jucat rolul în două filme „Addams Family” în anii 1990. Recent, Charlize Theron și-a împrumutat vocea Morticiei în filmul animat cu acelaşi titlu din 2019.

 

Zeta-Jones a avut apariţii în proiecte de televiziune precum „Feud: Bette and Joan” pentru FX, „Queen America” pentru Facebook Watch, şi „Prodigal Son” la Fox. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rol secundar cu rolul din musicalul „Chicago” în 2003. Alte filme în care a jucat sunt „The Mask of Zorro”, „Entrapment” şi „Ocean’s 12”.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies