marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender: actorul explica intarzierea continuarii filmului Prometheus, de ce este amanata super productia science-fiction

In urma cu un an, Prometheus era unul dintre cele mai discutate si asteptate filme. Desi a fost primit cu reactii mixte, unii fiind nemultumiti de scenariul lui Damon Lindelof, au existat si fani care s-au declarat fascinati de poveste si efectele speciale inimaginabile. Chiar daca Ridley Scott a anuntat o continuare, regizorul britanic nu se grabeste sa lanseze productia in cinematografe.

Michael Fassbender: actorul explica intarzierea continuarii filmului Prometheus, de ce este amanata super productia science-fiction

 

Aflat in turneul de promovare al thrillerului The Counselor, actorul Michael Fassbender, cel care l-a interpretat pe androidul David in Prometheus, a oferit si cateva detalii despre continuarea filmului science-fiction.
 

Actiunea din Prometheus  se desfasoara in jurul unui echipaj de exploratori, care descopera pe Pamant mai multe indicii despre originile omenirii, pornind intr-o calatoria prin Univers, la bordul navei spatiale Prometheus. Dupa ce ajung pe planeta extraterestra, membrii echipajului incearca sa gaseasca orice fel de indiciu care sa ii indrepte catre creatori, asa-zisii “Ingineri”, insa vor descoperi mai mult decat o simpla planeta extraterestra si vor fi nevoiti sa intre intr-o lupta inspaimantatoare pentru a salva rasa umana. Deznodamantul este bine stiut de cei care au vizualizat pelicula.

 

 

 

O dovada a succesului filmului o constituie decizia producatorilor de a realiza o continuare. Prometheus 2 era menit sa apara in viitorul apropiat, insa o recenta declaratie a lui Michael Fassbender sugereaza faptul ca fanii vor mai avea de asteptat. Motivul? „Producatorii vor sa faca totul cum trebuie”, noteaza acesta intr-un interviu pentru Yahoo Movies.

Ridley Scott a confirmat existenta scenariului complet, notand: „Consider ca am lasat deoparte science-fiction-ul pentru mult prea multa vreme. Era timpul sa ma reintorc la el. Iar pentru un film care a produs peste 400 de milioane de dolari, era necesara o continuare care sa depaseasca standardele Hollywood-ului.”

 

 

Pe platourile de filmare ale recentului thriller, The Counselor, Fassbender a dat cateva informatii legate de continuare: „Toata lumea intreaba despre el, ceea ce-i tare! Stiti, necesita timp si nu vreau sa fie grabiti in vreun fel. Ceea ce face filmele Pixar atat de bune este tocmai asta: producatorii isi iau ragazul sa revizuiasca productia de nenumarate ori pentru a se asigura ca totul este bine pus la punct si pregatit sa impresioneze audienta.”

 

Prometheus a facut la nivel mondial incasari de peste 400 de milioane de dolari, o cifra care i-a convins atat pe producatori cat si pe realizatori sa faca si o continuare. Cel mai probabil, filmul va ajunge in cinematografe incepand cu 2015. Pana acum, numele confirmate pentru un sequel sunt Michael Fassbender si Noomi Rapace, care isi vor relua rolurile din primul film.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies